Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?

- 

LOGOUT

Ajánlott ingyenes Windows programok 

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

milan26
senior tag
Szerintem a .rar levédett formátum a Rarlabs (Winrar) által, nem láttam még másik tömörítőt, ami képes lenne létrehozni. Nekem 7zip van, aminek a saját formátuma (.7z) még elvileg jobb is, de már alapvetően nincs is szükség rá. Régen daraboltak az ftp szerverekre, hogy ha megszakad a letöltés, akkor se vesszen el sok minden. Ma már a scene trackereket leszámítva szinte minden torrent .mp4 vagy .mkv, elvétve avi is van még. Torrent képes folytatni a megszakadt letöltést. Először elvileg minden ftp szerverre kerül ki saját felhasználásra, utána nyilvánosan torrentre, de akadnak torrent realeser csoportok is, sőt szerintem sokszor a tartalomkészítők rakják fel reklámként.Régen a german xxx-et töltöttem le darabolva...

- 

RAR kitömörítés a Bandizip-ben OK. A párom laptopján volt Bandizip, mindent ki tudott csomagolni. Szerintem RAR-t nem tud betömöríteni.
Mivel mindenre a TC-t használom, azt turbózom fel a parancssori RAR-ral, 7z-vel stb... így nálam nincs más telepítve csak egy portable 7z kliens, ha valami spec dolog kellene. Pl. darabolás, AES256-os jelszó vagy ilyesmi.
Emiatt a Windows intézőbe beépülő feature-k nem érdekesek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Apple asztali gépek
 - OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Gyúrósok ide!
 - A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Futás, futópályák
 - Fujifilm X
 - Arc Raiders
 - További aktív témák...

- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
 - Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
 - Witcher 1 Collector's Edition
 - Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition

- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
 - Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
 - Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
 - ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest