Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
hát én arra emlékszem, hogy gmailos névjegyeket csak szerkeszteni lehet max., meg a keresővel lehet keresni benne. de hát az édeskevés. most gondoltam, megnézem még egyszer. a lassú és áttekinthetetlen új köntössel, amit ránk kényszerítettek, hátha jött valami javulás is, de párperc alatt sem töltötte be a címtárat, úgyhogy hagytam is... azt hiszem ez önmagáért beszél. a google naptár pl már évek óta nem tölt be. én úgy ahogy van csak levelezésre használom (alap html nézet), és arra is csak muszájból.

a salels-esek enegm sem érdekelnek, azt gondoltam legalább példának jók lesznek, de ezek szerint még arra sem
ami esetleg, a kontaktjaik. de ha már itt tartunk, nekem előbb baszódjon meg e google a microsofttal meg a facéval egy zsákban egy lakatlan szigeten. ki kéne őket lőni az űrbe, mint a galaxis útikalauzban a fodrászokat talán, a telefonfülke szerelőket és a marketingeseket 
Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kutya topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ami esetleg, a kontaktjaik. de ha már itt tartunk, nekem előbb baszódjon meg e google a microsofttal meg a facéval egy zsákban egy lakatlan szigeten. ki kéne őket lőni az űrbe, mint a galaxis útikalauzban a fodrászokat talán, a telefonfülke szerelőket és a marketingeseket