Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bluemirage

őstag

válasz pc360 #42908 üzenetére

Abban igazad van, hogy nem ez a legkisebb... a nero és más régi szörny után pedig azt hittem
    :U
    Azt, hogy nem hallottad az nem probléma... ezért van ez a topik is. Én is úgy hallottam sok éve és sokat használtam, mint telepítést nem igénylő megbízható írót.
    Azért nézz rá kérlek, hogy a legegyszerűbb azért nem nagy túlzás...

Szerintem megér egy misét... nem ajánlottam volna, ha nem használtam volna sokszor már a kezdetek óta. A pendrive-om egyik alig alap programja, ha be kell avatkozni valahol.

Szakmai háttérrel mondom azt, hogy az MPC-HC is az egyik legjobb lejátszó, de ennek ellenére nem fikázom le a VLC-t, hanem ajánlok alternatívát... saját tapasztalatból.... és igen. Az MPC-HC-t is ritkán frissítik...

Azt meg Te is tudod, hogy egy kihalóban lévő formátumra (CD/DVD) épülő programnál nem baj, ha nem frissítik. Mit kell rajta frissíteni? :D
    Te is nagyon jól tudod, hogy a frissítések gyakran a korábbi frissítésekkel belekerülő hibák javításai... Felbukkannak az ilyen verzió leírásokban olyan hibák javításaira való utalás, melyekről ordít, hogy a korábbi verziókban nem is voltak... Akkor meg hogy került bele..? Tudjuk. A kilencvenes évek végétől kb. 2005-ig ügyviteli programokat írtam (raktárkészlet, számlázás stb...). Két hibát javítottam és egy új meg belekerült... Néha rosszabb lett, mint amilyen előtte volt... és néha ez később derült ki. A szoftverfejlesztés ez ilyen... Ugye ismerős? Legyen szó az MS-ről, vagy a google-ről... vagy aki használ droidos telefont az is tud nyilatkozni.
    Szóval, ha valami jó, akkor jó... az ismert és nem ismert hibái ellenére... mint minden programnál. Nem a frissítések darabszáma a minőség mutatója, pláne egy CD író programnál.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés