- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abban igazad van, hogy nem ez a legkisebb... a nero és más régi szörny után pedig azt hittem
Azt, hogy nem hallottad az nem probléma... ezért van ez a topik is. Én is úgy hallottam sok éve és sokat használtam, mint telepítést nem igénylő megbízható írót.
Azért nézz rá kérlek, hogy a legegyszerűbb azért nem nagy túlzás...Szerintem megér egy misét... nem ajánlottam volna, ha nem használtam volna sokszor már a kezdetek óta. A pendrive-om egyik alig alap programja, ha be kell avatkozni valahol.
Szakmai háttérrel mondom azt, hogy az MPC-HC is az egyik legjobb lejátszó, de ennek ellenére nem fikázom le a VLC-t, hanem ajánlok alternatívát... saját tapasztalatból.... és igen. Az MPC-HC-t is ritkán frissítik...
Azt meg Te is tudod, hogy egy kihalóban lévő formátumra (CD/DVD) épülő programnál nem baj, ha nem frissítik. Mit kell rajta frissíteni?
Te is nagyon jól tudod, hogy a frissítések gyakran a korábbi frissítésekkel belekerülő hibák javításai... Felbukkannak az ilyen verzió leírásokban olyan hibák javításaira való utalás, melyekről ordít, hogy a korábbi verziókban nem is voltak... Akkor meg hogy került bele..? Tudjuk. A kilencvenes évek végétől kb. 2005-ig ügyviteli programokat írtam (raktárkészlet, számlázás stb...). Két hibát javítottam és egy új meg belekerült... Néha rosszabb lett, mint amilyen előtte volt... és néha ez később derült ki. A szoftverfejlesztés ez ilyen... Ugye ismerős? Legyen szó az MS-ről, vagy a google-ről... vagy aki használ droidos telefont az is tud nyilatkozni.
Szóval, ha valami jó, akkor jó... az ismert és nem ismert hibái ellenére... mint minden programnál. Nem a frissítések darabszáma a minőség mutatója, pláne egy CD író programnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Óvodások homokozója
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest