- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
& @(#41479) ollie
köszi a segítséget!
végül annyi sikerült, hogy PC (vcf) -- > Android /import contakts app (szűz Android) --> Gmail (szűz új google fiók csak a kontaktoknak).
A többi 3-4 telefonon le van tiltva a szinkronizálás minden irányban, és ezen is.
Most minden telefonon 3 google fiók van
• egy a régi privát mail címem,
• egy céges vésztartalék mail cím,
• egy szűz új gmail cím csak telefonszámoknak.Most azt találtam ki, hogy ha birtokba veszek egy telefont, először ezt a címet adom meg, akkor betölti a kontaktokat (nyilván csak a telefonosokat, erről nem fogok levelezni, max beletesz néhány spamelőt, de azokhoz nem lesz telószám, könnyen kiszűrhetők) . És aztán teszem fel a többit, szigorúan letiltva minden szinkronizálást. Ha új telefonszámot veszek fel, azt ide mentem el.
Azt hiszem így, ha borotvaélen táncol is a rendszer, de sikerült kézben tartanom a kontakjaim sorsát.
Már csak azt kéne megoldani, hogy a céges, meg a privát számokon egyesítsem a megvett appokat, mivel a kezdetekkor nem tudtam, hogy működik és egy részét a céges mail cím alatt vettem meg.
A gmail alatt a kontaktokat export/import sikerült végül megtalálni a segítségetekkel, köszi!
a gmaillel kapcsolatban van egy egy félelmem, ha bármit át kell benne állítani, akkor 2 óra azza megy el, hogy megkeresem a beállításaiban azt a funkciót, hogy hol lehet. irtózom hozzányúlni...
de ennek a kontaktjairól tudom, hogy amúgy sem kompatibilisek semmivel (legalábbis egyszer próbáltam a gmail, nokia és outlook kontaktokat közös rendszerben kezelni, de az eltérő kódolás miatt gond volt az ékezetes betűkkel... -
pc360
addikt
Vagy lehet, rosszul mondom, és ez a régebbi felület. Mindenesetre a jobbik.
+ A képeket rá tudod húzgálni a szerkesztőfelületre, és max annyi feladat szokott lenni, hogy ki kell szélesíteni a keretet a kisebb levágás miatt.
-
és ha ott mentesz valakitNekem nem elég a világ összes szerkesztési ideje sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest