Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20230101_102713676_iOS
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- bitpork: 2025, zárás
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
Ráadásul a gmail valamiért blokkolja a belépésüket IMAP-on keresztül,
Na, ma volt egy kis szabadidőm, csináltam egy gmail fiókot és a beállításokat végignéztem, megállapítottam, hogy jó pár dolgot (elvileg) ki lehet kapcsolni, ami nem tetszik olyanoknak, akik nyugodt levelezést akarnak.
Beállítottam az imap hozzáférést és kiderült, hogy ott lehet kikapcsolni a teljes életvitelre való figyelést, mert a gmail semmit se töröl, te törölheted, de ő archiválja magának, így valóban minden levelet eltesz rólad az első perctől kezdve, hogy regisztráltál. Az imap-os beállításoknál ezt ki lehet kapcsolni (azért kétlem, hogy valóban kikapcsolná, valószínűleg a fiókodban lévőt és amúgy is van egy teljes másolata.
Elolvastam a beállításokat is, kiderült, hogy az imap feltételek között van, hogy az általa elfogadott böngészőknek mindig a legújabb verziójúaknak kell lenniük, ez is érdekes kényszer, én nem szeretek verziókat frissíteni csak azért, mert kijött egy újabb.
Nos, kiléptem és linux alá frissen telepítettem a thunderes mailt és megnyugodtam, hogy megtalálta a fiókomat, viszont az állítólag pár napja megújult webes felületet hozta fel. Próbáltam az alternatívákat megtalálni, de mindig rossz vágányra terelt, így feltettem a kezem, hogy rendben van, akkor legyen, és ettől kezdve majd leestem a székről a röhögéstől, mert amint beléptem weben, megjelent egy üzenet, hogy imap-ról épp most akart valaki belépni, engedélyezem-e. Rábólintottam, ettől kezdve ment az imap, igaz, nagyon lassan, majd egy fél perc után jött egy üzenet, hogy valami script dolgozik a weboldalon, arra vár, mondtam, hogy inkább lője le, így jó két percbe tellett, amig a thu-s mailban szépen megjelentek a könyvtárak, majd kiléptem.
Na, a fiataloknak este elmeséltem a történetet, kár, hogy nem volt fényképezőgépem, olyan szépen megnyúlt az arcuk, albumba való esemény lett volna. Mindegy, megnyugodtam, hogy jó az öreg a háznál, csak reggelig kell valahogy kibírnom, mert még mindig fáj az oldalam a röhögéstől.
Ezek szerint a gmail-nek ez az egyik újítása, hogy imap-os kapcsolatot webes belépéssel lehet engedéklyezni, de csak akkor, amikor megtörténik, utána már csak hibaüzenet van, hogy "ismertlen eszközről való behatolási kísérletet meghiúsított", és nincs lehetőség a visszajelzésre, hogy engedélyeztessék. Business processes rulez - ahogy valaki mondta volt.

creepy

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Suzuki topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Napelem
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen házat vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest