- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
Ráadásul a gmail valamiért blokkolja a belépésüket IMAP-on keresztül,
Na, ma volt egy kis szabadidőm, csináltam egy gmail fiókot és a beállításokat végignéztem, megállapítottam, hogy jó pár dolgot (elvileg) ki lehet kapcsolni, ami nem tetszik olyanoknak, akik nyugodt levelezést akarnak.
Beállítottam az imap hozzáférést és kiderült, hogy ott lehet kikapcsolni a teljes életvitelre való figyelést, mert a gmail semmit se töröl, te törölheted, de ő archiválja magának, így valóban minden levelet eltesz rólad az első perctől kezdve, hogy regisztráltál. Az imap-os beállításoknál ezt ki lehet kapcsolni (azért kétlem, hogy valóban kikapcsolná, valószínűleg a fiókodban lévőt és amúgy is van egy teljes másolata.Elolvastam a beállításokat is, kiderült, hogy az imap feltételek között van, hogy az általa elfogadott böngészőknek mindig a legújabb verziójúaknak kell lenniük, ez is érdekes kényszer, én nem szeretek verziókat frissíteni csak azért, mert kijött egy újabb.
Nos, kiléptem és linux alá frissen telepítettem a thunderes mailt és megnyugodtam, hogy megtalálta a fiókomat, viszont az állítólag pár napja megújult webes felületet hozta fel. Próbáltam az alternatívákat megtalálni, de mindig rossz vágányra terelt, így feltettem a kezem, hogy rendben van, akkor legyen, és ettől kezdve majd leestem a székről a röhögéstől, mert amint beléptem weben, megjelent egy üzenet, hogy imap-ról épp most akart valaki belépni, engedélyezem-e. Rábólintottam, ettől kezdve ment az imap, igaz, nagyon lassan, majd egy fél perc után jött egy üzenet, hogy valami script dolgozik a weboldalon, arra vár, mondtam, hogy inkább lője le, így jó két percbe tellett, amig a thu-s mailban szépen megjelentek a könyvtárak, majd kiléptem.
Na, a fiataloknak este elmeséltem a történetet, kár, hogy nem volt fényképezőgépem, olyan szépen megnyúlt az arcuk, albumba való esemény lett volna. Mindegy, megnyugodtam, hogy jó az öreg a háznál, csak reggelig kell valahogy kibírnom, mert még mindig fáj az oldalam a röhögéstől.
Ezek szerint a gmail-nek ez az egyik újítása, hogy imap-os kapcsolatot webes belépéssel lehet engedéklyezni, de csak akkor, amikor megtörténik, utána már csak hibaüzenet van, hogy "ismertlen eszközről való behatolási kísérletet meghiúsított", és nincs lehetőség a visszajelzésre, hogy engedélyeztessék. Business processes rulez - ahogy valaki mondta volt.
creepy
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest