- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
Vertigo18 #40085 üzenetére
Inkabb off-ba teszem:
Amolyan "family tracking". Nem értem, hogy miért egyből az illegális kémkedés ugrott be neked, egyáltalán nem akartam ilyesmit.
Korabbi valtozatai ugy neztek ki, hogy az "aggodo" apa/anya felbontotta a csaladtagok osszes leveleit, teteles telefonszamla kivonatot kert es lenyomozott minden telefonhivast, hogy ki es miert hivta, es eljutott odaig, hogy a teljes rokonsagal csakis egyedul o tarthatott kapcsolatot.
Fokozhatod mohuldas nyomkovetessel, sot magannyomozos megfigyelessel is, de akarhogy festegetheted, ugyan azt csinalod.
Azt meg nem is értem, hogy minek írsz ilyeneket, hogy a Rendőrség ne foglalkozna ilyennel, ha "megmutatom az adatokat"... Ez nevetséges!
Nem nevetseges, hanem inkabb szomoru, hogy arra se veszed a faradsagot, hogy elolvasd, amit leirtam.
Megirtam, hogy jo nehany eve vannak ilyen weboldalak az elveszett/ellopott mobilok lenyomozasara. Sokan leirtak a tapasztalatukat, hogy hiaba mentek vele a rendorsegre, kozoltek veluk, hogy majd felveszik a jegyzokonyvet, majd ok kikerik a szolgaltatotol az adatokat, es majd lefolytatjak a nyomozast. Csak azoknak sikerult visszaszerezniuk a mobilt, akik testes segitseggel odamentek az adott hazhoz es mikozben az illeto bizonygatta, hogy fogalma sincs rola, felhivtak a mobilt, ami szepen hangosan csorogni kezdett. Szemelyes rahatasra rendezodott az ugy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest