Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
kezdosql
üzenetére
Hát persze... Ugyanazt hát!
Ha például én kétnaponta futni járok erdő közepén, akkor az KÉMKEDÉS a részemről, hogy a nejem látja, hogy merre járok a saját telefonján, mert (BELEEGYEZÉSEMMEL) tud követni, igaz? A te és az én verzám között egyetlen különbség van, hogy a te összes, eddig felhozott "segítő jellegű" példádban az egyik személy a másik tudta nélkül szeretné azt követni (lásd: másik tudta nélkül levél felbontogatása). Én pont arról beszélek, hogy a másik tudjon róla, sőőőt, egyezzen bele! Az aztán a szar kém, aki előtte a kémkedés alanyától engedélyt kér!
A Rendőrséges dologhoz nem szólnék hozzá. "Sokan leírták"... "Tapasztalatok"... Te tudod. Te BIZTOS jobban tudod!
És nyugodtan válaszolj, részemről lezártam. A ténylegesen segítő jellegű tippeket köszönöm szépen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest