Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tylerddd
üzenetére
Én a PicPick-et ajánlom (a fizetős SnagItről álltam át rá), szerintem elég fasza. Portable változat is van belőle (hurcolhatod akárhova pendrive-on), kevesebb, mint 30 MB a program, elég könnyűsúlyú, és teljesen jól teszi a dolgát, szerkesztgetni is tudod persze a készített képet, kissé okosabban, mint a képmetszőben, meg a Paintben. Tud magyarul is a progi.
Egyébként ahhoz, hogy ne gyenge minőségben legyen elmentve a kép, a PNG-formátumot állítsd be alapértelmezettként (ha minden igaz, a PicPick-nél eleve ez az alapértelmezett, ha nem, állítsd át: Fájl > Programbeállítások > Fájlnév).Be tudod állítani azt is, hogy legyen automatikus screenshot-mentés egy adott könyvtárba (Fájl > Programbeállítások > Aut.mentés > "Képek automatikus mentése" mellé pipa be), és megadhatsz egy mintát a fájlnévnek (Fájl > Programbeállítások > Fájlnév) (én azt állítottam be, hogy Screenshot_%y_%m_%d__%h_%n_%s, így benne van a screenshot-készítés pontos dátuma és másodpercre pontos időpontja is).
(#37043) cigam:
""Print screen" +paint nem jó?"
Ez viccnek is rossz.

Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL Áron: NASCAR 25 - PC - Steam Kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 16GB I 256GB I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest