Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
juharsirup
üzenetére
Én nem minősítettem a szoftvert, ahogyan Te igen. De lehet, hogy én is le vagyok fizetve, ahogyan majd mindenki más és a linkelt oldal írója. Én nem írtam véleményt arról amit nem ismerek. Egyszerű kis programot ajánlottál. Kezdőnek szerintem jó lehet. Ha a kérdező az ImgBurn tényleg rendesen használta... nem csak tovább... tovább.... szinten... akkor sajnos neki nem lesz jó. Mert ez az egyik legprofibb író, mélyreható hangolásokkal... és bár nem bolondbiztos és valóban érteni kell használatához... És igen a tovább... tovább megoldásra én sem az ImgBurn-t javasolnám. Az ImgBurn a CD Rippelős EAC-hoz hasonló etalon... de az EAC-ot is csak azoknak ajánlanám akik megfelelő olvasóval és tudással rendelkeznek hozzá. Ezeket a szoftvereket (lsd EAC what new) nem kell fejleszteni, mert sajnos a mögöttes technológia már nem változik... csak visszafele csökevényesedik (írók, lemezek)
De a linkelt oldalnak és konstruktív vitának köszönhetően a kérdező most már több közül választhat... és ennek szerintem ő is örül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest