Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Essejó
üzenetére
"Én szembemegyek a többiekkel, és mégis javasolni merem a SlimDrivers-t, bár megjegyzem, hogy a driverek telepítése után
,mindig uninstallálom"
Nem az a része az érdekes, hogy utána uninstallálod-e (persze ez is lehet, ha valami adware/spyware/hasonló, de ebben az esetben már eleve "mindegy", legalábbis akkor már kapásból rossz döntés volt a telepítése), hanem hogy egyáltalán használod-e.
Szerintem nem egy katasztrofális művelet mindig leszedni a hivatalos driverekből a legfrissebbet (vagy a ténylegesen jól működőt, ami nem feltétlenül a legfrissebb, lásd videókártya-driverek).
Persze jó esetben az is lehet, hogy nem okoz semmi rosszat az ilyesmi használata, de úgy általánosságban nem javasolt szerintem sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem nem egy katasztrofális művelet mindig leszedni a hivatalos driverekből a legfrissebbet (vagy a ténylegesen jól működőt, ami nem feltétlenül a legfrissebb, lásd videókártya-driverek).