Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Még 1.
Most éjszaka lejött kb. 600-800 levél az általad javasolt módszerrel, ezek szerint, mire a 60000 levél átjön eltelik 1-2 hónap... Addig megőszülök, bár kétségtelenül működő lehetőség...
Neked mennyi leveledet húzta át mennyi idő alatt a gmail?
Ne érts félre nem kötekedésből kérdezem, de akkor (talán) nem lennék annyira türelmetlen, mert már legalább 1 hete ezzel foglalkozom és még mindig nincs megoldva. Nekem egyszerűbb lett volna a 4 mentett file-t feltölteni egy "szűz" fiókba... csak épp ennek sehol nincs nyoma, hogy hogyan lehet... -
andatti
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Jah, azt megcsináltam...

Csak ez nem ugyan az... a lementett 4 db zip file-hoz képest, itt a címkék se maradtak meg, és az is fura, hogy a thunderbird 2005 10. hótól kezdte a letöltést, ez pedig fordítva, most 8-ától halad visszafelé, de eleve nem is írta ki a 60 ezer levelemet... (ami mbox-ba lementve lett több, mint 11 Gb...) Tehát ez a módszer a többire nem jelent megoldást, mivel nekem is még készült 3,X Gb-nyi 2 zip az egyéb cuccokról.Amit írtál:
"Egyébként még annyi, hogy a pop.gmail.com nem tette lehetővé egy példány meghagyását a szerveren (erre hivatkozott egy hibaüzenetben)."
Ez kivédhető, mert lenyitva a kis nyilat volt vagy 4-5 féle pop.gmail.com lehetőség és nekem is csak a 3. vagy 4. jött be, akkor engedett tovább... De a megőrzésen nem változtattam és meg is vannak ott is... (még).Szóval most van 14,45 Gb nyi mentett levelezésem, stb. amit nem tudok importálni egy másik gmailba. Ennek a nonszensz-sége dühít egy kissé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Május 21-én érkezik a Luna Abyss PC-re és konzolokra
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest