- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
válasz
fsb1000 #32913 üzenetére
Maxthon-ról váltanék.
Igazából a szempont, hogy gyors legyen. Ne legyen bugos. Legyen rajta könyvjelzők eszköztár.
A könyvjelzők eszköztárból lehessen úgy nyitni meg oldalt, hogy jobb gomb oldal megnyitása új fülön vagy valami ilyesmi. Maxthonnál val ugyarra nyitottam meg ami éppen aktuális volt vagy pedig új lapra. Eléggé idegesített, hogy volt amikor az altuális lapra szerettem volna megnyitni és mindig újra nyitotta meg. ha meg beállítottam, hogy az aktuálisra nyissa akkor meg nem tudtam új fülre megnyitni, illetve az is gáz a maxthonnál, hogy pl ha google mapsbe nézek valamit és kattinktok és húzom az egeret akkor új oldalra nyitja meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videó stream letöltése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged