- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LonGleY #30459 üzenetére
Egyetlen dolgot mondj már, amiért XP mellett lenne érdemes maradni!
Mondok én 2-t is, de sosem ez volt a kérdés, hogy "miért érdemes használni". Azt használja, és pont. Amint meghallod, hogy egy kérdésben szerepel az XP, máris rázendítesz, hogy hú, meg hát...
1. Csak XP-vel fut a nyomtatóm, mert "windows" only nyomtató, a driver-ben van a nyomtató fw is. Újabb windowsokra nem adták ki, nem lehet felimádkozni a telepítője nem hajlandó feltenni.
2. Olyan programot használok, ami alacsony szintü hozzáférést igényel a tcp/ip protokolhoz. Ezt a magasabb verziójú Windows-ok már nem engedik.
3. A régi gépemen már hem fut az új oprendszer, mert nincsenek hozzá driverek
4. A jelenleg (nem kevés pénzen megvásárolt) programjaim 1 része nem fut az új oprendszeren (pl. PhotoShop CS2)
5. Próbáltál már linux alól silverlight-os oldalakat megnézni? Egy átlag felhasználó vért pisil mire vagy beröffen vagy nem, az emulátor alatt futó teljesítménye is hagy kifogásolni valót maga után. Win alatt még elég erős a hw hogy lejátsza a videót, linuxalatt futó gányolmányon meg-meg akad.
6. n+1 olyan program van aminek nincs megfelelő linux-os alternatívája?(Edius,Vegas)
7. Linux alatt mit kezdek az eddig megvásárolt windows-os programjaimmal? Futtassam egy emulátorban, ami még az XP-nél is több sebből vérzik?
Sokan már a 30ezres oprendszer árát sem engedhetik meg maguknak. Nem beszélve az új rendszer által támasztott HW követelmények áráról.
A Vista az egy félkész Windows 7. Lassabb, hamarabb feldobja a talpát. Hihetetlen előrelépés a 7-re fejlesztés, akárhány gépen is eljátszottam már.
Nem érdekel hogy a benchmarkokban hogyan szerepel maga az oprendszer. A programjaim pörgősen reagálnak, teszik a dolgukat, és nem "dobják fel a talpukat".
Ez egy olyan általános blődség... Én tényeket kértem, ami pontokba szedve mindenki által reprodukálhatóan bizonyítja. hogy "feldobja a talpát", nem használható x dologra, vagy a sokak által használt y program futtatása hibás eredményt ad.
... nyilvánvalóan nincs sok közöd a témához ... Szimpla tájékozatlanságot / tapasztalat hiányt érzékelek
Na ezek megint olyan észérvek amik az állításaid igazát támasztja alá?
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY #30459 üzenetére
* Mármint megbarátkoznak a Linux rendszerrel - csak már nem tudok gépelni se.
Egész egyszerűen: véleményem szerint a Windows 7 az MS első igazán használható operációs rendszere. Pedig jelen voltam (és Macintosh használat után torzult is a fejem) a 95 megjelenésekor, szenvedtem Milleniummal, utána saját XP slipstream-et terjesztettem éveken keresztül, egy tonna Vista-s gépet vissza XP-sítettem, most szoftveres híroldalt vezetek és az összes ügyfelem, akinek Win 7-et telepítettem, mára eltűnt (azóta nincs bajuk a gépükkel - bizonyára ezzel magam ellen is dolgoztam). Ha ezek után valaki nem hisz nekem, szíve joga, de akkor legalább épkézláb magyarázattal álljon elő a miértekre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest