- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATi0021
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Hasonlót keresek viszont:
A lényege, egy amolyan teszt is lenne, hogy ha valaki kitölti, akkor arra kijön egy értékelés. Például amilyen magazinokban szokott lenni, hogy ha az adod válasznak, hogy sokat dohányzol, iszol, nem mozogsz stb akkor kiadja rá, hogy nem élsz egészségesen stb. Ilyen formát csak más témával. És később a felvitt adatokból kellene majd statisztikát csinálni. Fenti példában ez úgy nézne ki, hogy X kor, X nemből mennyi százalék dohányzik, mennyi nem. Vagy hogy a végső értékelés alapján mennyi él egészségesen és mennyi nem az összes alapján.
Szólva a kérdés miben is lehetne ezt. Én Accessre gondoltam először csak azt nem tudom azzal lehetne olyat, hogy X válaszra megy adott pont, Y-ra megint más és később kiszámolja a végső értéket és besorolja kategóriába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest