Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
localhost
üzenetére
De az még csak annyit csinálna, hogy oda tölti. Az úgy kevés, mert egyrészt, csak akkor tölt, ha az egész töltendő belefér, másrészt egyszer csak tele lenne, és akkor vége, harmadrészt ha kikapcsolnám elveszne. Én úgy gondoltam, ahogy írtam, hogy meg lehet adni százalékra, vagy méretre, vagy időre, hogy mekkora csomagonként helyezze át. Szóval pl. letölt 200KB/s-al, és beállítok 703MB-os csomagot, akkor egy óra töltés után bekapcsol a HDD, pár másodperc alatt áthelyezi a 703MB-ot, és kikapcsol, a memóriában folytatódik a következő darabbal. Mindez automatikusan magától. A feltöltésnek is meg lehetne adni egy méretet, és egyúttal azt is cseréli egy másik azonos méretű darabbal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest