- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mancsy
tag
Hali!
Ha még emlékszel erre a videovágásos gondra, észrevettem egy érdekes dolgot.
Ha egy videó legelejétől vágok Avidemux-szal, a hang elcsúszik. Ha bárhonnan kivágok akármennyit, mondjuk a közepéből 30 percet, akkor teljesen rendben van. Számomra ez nem egészen érthető... Ráadásul próbálkoztam azzal, hogy akkor képkockánként léptetem az elejét (mert az is kellett volna), de még 500 után is mindig azzal jön, hogy error, nem keyframe.
Csak gondoltam leírom, hátha ez jelent valamit, az én "hogylehetez" megdöbbenésemen kívül :-) -
Mancsy
tag
Igazából az új fájlformátum ami zavaró, mert a rossz avidemux-os fájlt rendberakja a tsmuxer (40 mp alatt 900 MB-ot).
De ezt még egy 80 megás fájlnál is több, mint 15 percig kódolja a HandBrake MP4-be (és az eredeti fájl kétszeres méretére), pedig pont ezt akartam elkerülni, hogy ne legyen újrakódolás
A fizetős megoldás nem gond. De nagyon úgy tűnik, hogy újrakódolás nélkül nem fog menni?
Nem hiszem el, hogy ekkorát szívok egy hülye sorozattal, meg, hogy az Avidemux nem bír egy ilyet kiigazítani, stb... Á
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest