Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ArchElf
üzenetére
Hali!
Gondolod nem próbáltam?

Az a problem, hogy az így talált linkeken a dátumok (pl februári változat) meg a letöltési helyek (pl rapidshare) azok miatt az általad javasolt keresés nem játszik...
Ilyen "mókolt" változatok meg nem hiányoznak, valszeg ha felpakolnám, egyből az összes contactom kapna egy linket a jól ismert felírattal, hogy "Egy érdekes képet találtam rólad a neten, katt ide"...Na ez meg nem hiányzik....
Én arra gondoltam, hogy egy MS linket tud adni valaki. A régi felületen el lehetett játszani, hogy elindítottad a webes telepítő letöltését, majd megszakítottad és újbóli letöltésre mentél, ekkor a full offline installer jött már le. A megújult oldalon ezt már nem lehet kivitelezni, mert mindig a webes installert töltené le(kb 1,3 Mbyte) az offline helyett(kb 160Mbyte)...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És természetesen a legújabb változat kellene, mert az előzőnek megvan a fullos/offline/standalone telepítője, csak azt nem akarom már felpakolni, mert egyből frissítené magát, plusz az új változat már nem támogatja az XP-t...
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)