Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz ArchElf #13801 üzenetére

Hali!

Gondolod nem próbáltam? :DDD
    Az a problem, hogy az így talált linkeken a dátumok (pl februári változat) meg a letöltési helyek (pl rapidshare) azok miatt az általad javasolt keresés nem játszik... :N
    Ilyen "mókolt" változatok meg nem hiányoznak, valszeg ha felpakolnám, egyből az összes contactom kapna egy linket a jól ismert felírattal, hogy "Egy érdekes képet találtam rólad a neten, katt ide"...Na ez meg nem hiányzik.... :DDD

Én arra gondoltam, hogy egy MS linket tud adni valaki. A régi felületen el lehetett játszani, hogy elindítottad a webes telepítő letöltését, majd megszakítottad és újbóli letöltésre mentél, ekkor a full offline installer jött már le. A megújult oldalon ezt már nem lehet kivitelezni, mert mindig a webes installert töltené le(kb 1,3 Mbyte) az offline helyett(kb 160Mbyte)... ;]

És természetesen a legújabb változat kellene, mert az előzőnek megvan a fullos/offline/standalone telepítője, csak azt nem akarom már felpakolni, mert egyből frissítené magát, plusz az új változat már nem támogatja az XP-t...

Fire.

Új hozzászólás Aktív témák