- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
A legtöbb gépen amit csak használnak, de nem értenek hozzá nincs kikapcsolva az autorun. Nem tudom melyik vírus hogyan indul, de van mikor elég ha bedugok egy pendriveot egy gépbe és fel is másolta magát a gépre a szemét. Bár én még sose szívtam vírusok miatt, nem dugdosok a gépembe mindent, és nem dugom bele akárki gépébe a pendriveomat se.
-
cigam
titán
"a Microsoft MS04-028 számú biztonsági közleményében nyilvánosságra hoztak egy kritikus biztonsági rést a Windows összetevők .JPEG fájlkezelési módjában, amely lehetővé teszi, hogy a támadó egy tetszőleges kódot futtasson le egy célrendszeren. Egy hacker beágyazhat a JPG fájlba egy futtatható kódot e biztonsági rés kihasználására, amely automatikusan futtatásra kerül a fájl megnyitásakor vagy az előnézeti kép megtekintésekor a nem frissített gépeken. Ezeknek a kódoknak az automatikus futtatása az adott számítógépen található információkhoz ugyanolyan hozzáférési jogokat biztosít a támadónak, mint a valódi felhasználónak."
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest