Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Hát még azt tudom mondani, hogy reseteld a routert.
Csak akkor ugye utána újra be kell állítani.
Ez ha nincsenek extra igényeid, akkor mondjuk nem olyan bonyolult szerintem, manual szerintem elég jó szokott lenni Asusnál, + lehethogy van a routerben ilyen Quick Setup Guide is, mint az én WL-500gP-mben.
Meg jobb routereken ki is tudod menteni a beállításokat egy fájlba (szerintem Asus-ok tudják), majd a reset után visszatölteni (de a visszatöltést Wifi-n keresztül lehethogy nem szereti). Persze még akár az is lehet, hogy valamilyen beállítás (vagy véletlen elállítás) okozza ezt hibát, ebben az esetben ezt újra visszatöltöd rá...
De ennek szerintem kicsi az esélye.Vagy akár lehetne FW-t is frissíteni a routeren. Bár ekkora hiba eleve kétlem, hogy benne lenne a mostaniban.

DHCP, és Wifi-n kapcsolódás szerintem fokozhatja az ilyen "nem tudsz hozzákapcsolódni a router felületéhez" hibákat, nem tudom utóbbi van-e, ezt nehéz lenne változtatni, DHCP viszont kikapcsolható, így fix IP-t kapnának a gépek, torrentet ez nem értem miért zavarná (persze lehethogy be kell hozzá állítani port-forwardot, de azzal eleve szerencséd van, hogyha ment eddig anélkül).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Építő/felújító topik
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest