Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
vilmaboy
üzenetére
Van online megoldás is: dar.fm - viszont csak US rádiókhoz...
Ingyenes a streamripper, ripcast, freecorder
-
zone
őstag
válasz
gyulank
üzenetére
Nem kell konvertálni semmit, a pendrive-ot bootolhatóvá lehet tenni a diskpart-tal.
CMD-be írd be, hogy diskpart, utána sorban a következő parancsokat:list disk
select disk # (# = a pendrive-hoz tartozó szám, amit az előbbi listázáskor kiírt, erre nagyon oda kell figyelni!)
clean
create partition primary
select partition 1
active
format fs=fat32
assign
exitUtána a meglévő képfájlt mountolni kell pl. Daemon Tools-ba és egyszerűen át kell másolni a fájlokat. Én így csinálom a Win7 telepítő USB-t.
-
zone
őstag
-
zone
őstag
válasz
gyulank
üzenetére
Mindkettőhöz lehet hozzáadni programokat:
Multi Install és Windows Post-Install Wizard -
zone
őstag
válasz
terencehill
üzenetére
pl. Total Commander
-
zone
őstag
-
zone
őstag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
-
zone
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én is úgy értelmezem, hogy az SSD lett az új rendszerlemeze és a korábbi C partíciót akarja egyesíteni a HDD másik partíciójával.
-
zone
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nem nagyon tudom, hogy mi lehet annál egyszerűbb, hogy dupla katt a képfájlra, vagy a Daemon taskbar ikonján jobb klikk és mount.
-
zone
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nálam a Daemon Tools Lite teljesen jól működik. Ha a programot indítom, akkor ott is a lista az eddigi megnyitott lemezképekről, és persze hozzá is lehet társítani.
-
zone
őstag
válasz
szaki26a
üzenetére
StreamMyGame pont azt tudja, ami neked kell, de az ingyenes profil csak 640x480-ban streamel.
-
zone
őstag
válasz
Blood Mage
üzenetére
Minden ilyen program nagy méretű fájlokat készít, mivel kissé megnőne a gépigénye, ha felvétel közben még tömörítenie is kellene.
Felteszed a VirtualDubMod-ot és azzal átkódolod kisebb méretűre, vagy regisztrálsz egy Xfire fiókot, aminek a programjával elkészíted a felvételt, ez feltöltés előtt automatikusan kódol, elég jó minőségben. -
zone
őstag
"CamStudio is able to record all screen and audio activity on your computer"
mikrofon/hangszóró felvételt is beállíthatsz... kb. 5 megás progi, nem tartana sokáig letölteni és kipróbálniA másik kettő: az egyik a camstudio továbbfejlesztése, a másik kissé korlátozott, a Techsmith csinálja, ugyanaz, aki a Camtasia-t (ami fizetős).
De miért keresel itt programokat, ha meg se nézed az ajánlásokat?
-
zone
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Á, igazad van, miközben olvastam a válaszod be is ugrott, hogy az XP-nél az tényleg nem volt particionálva. A Win 7-nél tudom azért nem látszik, mert nincs betűjele.
Abban egyet értünk, hogy egy D-n lévő rendszer esetén a C formázásakor nem lesz gond? -
zone
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy az is csinált egy kisebb, kb. 40MB méretűt.
-
-
zone
őstag
válasz
artiny
üzenetére
A Cheatengine, mint a nevéből is látszik, csalásra használható minden féle játékban. Mivel a memóriába betöltött adatokat lehet vele piszkálni, ezért nem csak játékokban, hanem más programokban is lehet használni. De pl. a videóban látható esetben a hatás csak vizuális, nem lesz nagyobb a neted sebessége, csak úgy fog látszani a képernyődön.
Egyébként ebben a topikban az emberek programokat keresnek, nem a programok leírását.
(#22064) TigerCat:
A harmadik olvasásra sikerült megértenem nekem is, lehet, hogy nem magyar az anyanyelve. -
zone
őstag
network lookout net monitor, de ez nem ingyenes
-
zone
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Én legutóbb GetDataBack-et használtam, igaz nem sikerült 100%-ban visszahozni mindent. A legfontosabb, hogy ne másolj rá semmit. Azt a pendrive-ot én kukáznám, egyébként nem túl okos ötlet valamit csakis pendrive-on tárolni, ha valami fontos, az minimum két helyen legyen meg.
-
zone
őstag
válasz
andy83
üzenetére
Ebben a topikban programokat keresnek, de azért még válaszolok.
Internetbeállítások - Böngészési előzmények résznél 'beállítások' gomb - mappa áthelyezése. Ezzel áthelyezed az egész Temporary Internet Files mappát máshova. De használhatsz Chrome-ot is, az egyből oda tölt le, ahova megadtad.
-
zone
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Akkor nem elég a Media Player (vagy akármilyen más lejátszó) lejátszási listája?
-
zone
őstag
válasz
Lacces
üzenetére
online:
lucidchart
gliffyoffline:
smartdraw trialHa keresgélni akarsz, akkor "flow chart creator"-ra keress.
-
-
zone
őstag
Ha mkv megfelel: MKV chapterizer
Mpeg-ben nem hiszem, hogy lehetséges, mert pl. a dvd-n külön fájlban tárolja a felosztást. Mivel az mkv egy konténer, ezzel nincs gond.
Az aláírásodból hiányzik a beecloud, 521GB backup

-
zone
őstag
válasz
Wolfskin
üzenetére
A nyomtatóhoz:
Talán menne Virtualbox vagy Virtual PC alatt.
Vagy veszel egy száz éves gépet 5-10 ezerért és az lesz a nyomtatószervered.
-
zone
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
A kérdéses helyen egyszerűen kattints és tartsd nyomva és felül a címsorban kiírja sorban:

-
zone
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Ha elég egy képnézegető 1-2 extra funkcióval, akkor Irfanview.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fujifilm X
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- FÉL Áron: NASCAR 25 - PC - Steam Kulcs
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest