Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igy meg egyszerubb, koszi a tippet!
Kiprobalom azt a ketmenetes tomoritot is, eddig a fenykepezogepem altal keszitett mov fileokat a freemake video converterrel szoktam avira konvertalni, hogy ne legyenek olyan nagyok. Ma megint tanultam valamit! 
Annak van valami jelentosege, hogy 32 vagy 64 bites verziot hasznal az ember? Probakeppen most a 32 bitest telepitettem fel, azt talaltam meg a cnet-en. Bar most nezem a 64 bit is fent van ott. Mondjuk az a 2.6.1-es verzio.
-
Szuper a program, amit javasoltal a celra.
Abban tudnal esetleg segiteni, hogy ha szuksegem lenne egy reszletre a videobol, azt hogy tudnam legegyszerubben megoldani vele?
Elobb fogtam es kiszedtem az elotte es az utana levo reszt is es ugy mentettem le, gondolom van erre egyszerubb modszer is. 
-
LonGleY
veterán
Igen, épp azért kérdem, tapasztalatot várok. Az nekem nem mond semmit, hogy ki hány éve használja. Olyan szempontból próbálom deríteni a témát, hogy kezdő-középhaladó emberkéknek használra válhat-e a 7-Zip, a WinRAR és a Bandizip mellett. Ez utóbbi most szimpatikus, elég szépen beállítható. De ez sem éri el a 7-Zip tömörítési mértékét a ZIP fájlok készítésekor, de tény pl., hogy elég gyors. A parancsoros lehetőségeket nem veszem számba, mert akinek ilyenre van szüksége, annak nem kell programajánlás se.
Régebben pl. próbáltam a PeaZip-et, de nehézkes, nem jól beállítható programnak ismertem meg, és ha jól emlékszem, nem volt jobbklikkes drag & drop menüje.
-
A beépített win7-es valutaváltót leállította az MS (a win7 árulásával egy időben), amit most találtam, az működik. A win8-ban már nincsenek ilyen gadgetek, bár asszem van rá módszer, amivel lehet ott is használni ilyeneket. És igen, az volt az indoklás, hogy nem biztonságosak.
-
kivlov
aktív tag
olyasmi program kellene mint a drop it nevű progi csak valami ennél is egyszerűbb..
igazából a lényeg az lenne hogy x kiterjesztésű fájlokat lementenek egy mappába ezek sosem nagyobbak 100KB méretnél és ezeket mondjuk x percenként csekkolja és ha talál ilyen fájlt akkor helyezze át egy hálózati mappába...
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- BestBuy topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kiprobalom azt a ketmenetes tomoritot is, eddig a fenykepezogepem altal keszitett mov fileokat a freemake video converterrel szoktam avira konvertalni, hogy ne legyenek olyan nagyok. Ma megint tanultam valamit! 
Nem akarnék a saját programjával bajlódni. Gondolom ha fenn a driver, akkor egy általános program tud scannelni. nem? Egyébként most canon van, de van epson és hp is a képben.