Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszi sikerült.
-
qwertly
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszönöm a válaszodat,még ha egy kicsit kioktató volt is.De nem sértődők meg hanem megfogadom amit mondasz
természetesen a jelszó nem admin admin és ehhez a hálózathoz nem férnek a diákok mert csak a tanáriba és az irodákba van.De mint írtam az a gond,hogy a jelszavak kiszivárognak és a az alapból lassú hálózat gyakorlatilag használhatatlan lesz.Ezért szeretném látni az épületbe levő 7db TP-link routeren hányan csatlakoznak és megtudjam nézni külön router szerint is a csatlakozott készülékek számát.De mint írtam nagyon alap tp-link készülékek vannak lehet alapból nem tudják már a tanári és irodai készülékeket lekezelni. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
"úgy jutnak ki a NET-re"
Az Internetből rövidített net nem egy mozaikszó, nem is kell csupa nagybetűvel írni.
Bocsánat, nem bírtam ki, mert annyiszor láttam már tőled és másoktól is, valamiért elterjedt még a 90-es évek tájékán ez az írási mód, aztán sokakban megmaradt.
(Amit valóban csupa nagybetűvel kell írni, az a .NET Framework.) -
qwertly
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Szia!
Bocsi,hogy csak most válaszolok,igen itt is t-link van abból is egy olcsóbb verzió és én is gondoltam a MAC szűrésre mert most volt jelszó csere és már szinte lefagy a nett.Hiába van állandóan cserélve,és igazgatói engedéllyel kaphatják meg a kollégák de pillanat alatt elterjed a kód.Kérik a portások,hogy ne unatkozzanak délután és este ők tovább passzolják a műszaki dolgozóknak és természetesen a diákok is tudják lelesik a tanároktól.Utána meg sír mindenki,miért ilyen lassú a nett.Routert pedig nehéz elérni mert álmennyezet alatt van azt pedig nagyon macerás admin felülettét elérni.Hogy létrán ellok egy notival a kezemben. -
tozo86
tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Konkrétan egy "sima" kamera .mov kiterjesztésű fájljáról lenne szó.

Azt gondoltam, hogy simán létezik ilyen program. A Biztonsági kameráknál nem így csinálják?
(#35460) SP4C3
Köszi, sajnos nekem a felvételekből kéne kiszednem valahogy. -
FehérHolló
veterán
válasz
bluemirage
üzenetére
köszi! meglesem.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
"Ahogyan régen mondtuk átmásolja még az új lenyomatot is."
Az új lenyomatot vagy az ujjlenyomatot?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tpeter77
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
a Néró cd másolója is hasonlóan működik mint a CloneCD?
-
tpeter77
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
CloneCD-vel kevesebb, mint félóra alatt lemásoltam a CD-t, igaz listázta bőven, hogy mely szektorok voltak hibásak, de elfogadható időn belül végzett.
Sajnos most nincs időm hogy meghallgassam a végeredményt.
EAC már 1 órája fut és a hibás szektorokkal küzd, csak ez nem naplóz, igy nem tudom hol tart a folyamat. Sokáig csinálja nagyon. Már 5 órányi hátralévő időt jósol és bőven fél órája fut már.
Ha vkinek nincs nagyon sok türelme akkor jó lesz a CloneCD is a feladatra. -
tpeter77
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
YESS!!! és tényleg ez az!
köszi. -
TheProb
veterán
válasz
bluemirage
üzenetére
Hát ennyire nem folytam bele a témába, bár ez az én szintemen (átleg user aki filmet,sorozatot néz és nem videót vág,etc.) kb irreleváns is. De köszi a felsötétítést

-
fo_di
őstag
válasz
bluemirage
üzenetére
köszi, kipróbálom őket
-
havri1
félisten
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszi, ez tökéletes lesz!

-
Tamás008
tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Szia. Lefuttattam a Win szektor hiba keresőt.
kép: [link]Akkor ezek szerint nincsen szektor hiba a D-n?
Köszi. -
mokus1
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Nem rémiszt meg.

Igazából otthon vagyok a témában, egyedül az autóban lévő CD-tár miatt volt lényeges a TAO-DAO mód. Végül kiderült hogy a Sony lemezeket nem eszi csak a Maxelleket valamiért. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
"Nem csekkoltam, de valószínűleg az általad kifogásolt gyakorlatot elfogadtad a telepítés során az apró betűs részben."
Egy portable változatnál nincs telepítés. Ettől még persze lehetne EULA, amit el kell fogadni (ld. pl. SysInternals-cuccok), de nem volt ilyen. Egyébként meg teljesen mindegy, nem is értem, most ezt minek hoztad fel ellenérvként, vagy hogy most ettől még mi változik, és miért is lenne ez érdekes, a lényeg az volt, hogy innentől kezdve komolytalan a program, egy elég felháborító megoldást alkalmazott (és rohadtul mindegy, hogy ott van-e apró betűvel, amit ha én nem veszek észre tudatos felhasználóként, akkor átlagjúzer aztán biztos, hogy nem fog), tudjon mindenki róla. Nem pedig azon aggodalmaskodtam, hogy jujj, most aztán megtudják, hogy telepítve van nálam a Cisco VPN-kliens.
Amúgy ja, nem árt alapértelmezettként korlátozni minden program internet-hozzáférését, és explicite engedélyezni, ez jogos, hát most nem volt ez korlátozva.
Amúgy az internet vagy röviden net nem egy mozaikszó, nem értem, miért írják annyian csupa nagybetűvel (NET).
(A .NET keretrendszer egészen más tészta, nehogy azt hozd fel.
) -
leikomessi
aktív tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszönöm szépen kipróbálom

-
Kernel
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
Új gépen kezdetben én is lelkesen használtam az Intel iGPU-gyorsítást, videolejátszáshoz és tunerhasználathoz. Tetszett, hogy alig jár közben a CPU, full HD műsornál is.
Később jött az üröm, némelyik videó foltosodik, tuner képe idővel akadozni kezd, Firefoxban a Silverlight szintén. Úgyhogy le is álltam vele, anélkül is bírja a gép. Silverlight videót meg csak Chrome-ban tudok nézni, mert az nem használja ezt a gyorsítást (Firefoxban is lehetne tiltani, csak az viszont egyéb hátránnyal jár, kikapcsolja a fontsimítást is.)
-
olivera88
veterán
válasz
bluemirage
üzenetére
Ebben tévedsz már egy jó ideje nincs támogatva a CUDA alapú videokonvertálás az NVIDIA driverekben. Azért is kérdeztem. A Freemake Video converterben is van CUDA támogatás de nem megy. [link] Régebbi drivert meg nem fogok ez miatt visszarakni. Erről még nem hallottam h veszteséges lenne.
-
Druss
tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Érdekes én letöltöttem a borítékosat a zippel, feltelepítettem és nem kéri a serial-t (inaktív a gomb), de nem köhög érte csinálja a nagy fájlokat is. Lehet már be van épülve a serial?
-
Sonja
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
Te mit töltöttél le?!
A linkelt oldalon ott van a piros boríték, amivel le tudod tölteni a programot egy zip file-ba. Ebben van egy License.txt file, amiben benne van a regisztrációs kód. -
gyulank
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
A megjelenítés is a rendszer része. Az, hogy elvesz a memóriából nézőpont kérdése. Minden más is elvesz a memóriából. Gondolom az integrálttal felszabadul a kártya helye, amivel jut hely másnak, vagy nagyobb tér lesz a házban, és jobban szellőzik, vagy egy hűtő alatt hűl a processzorral, kisebb, csendesebb, lehet kevesebbet is fogyaszt. Plusz a memóriát csak az alaplapon lehet cserélni, növelni. És gondolom olcsóbb is, mint másik kártyát venni. Esetleg lehetne memória slot a videónak, meg a többinek másik. Lenne különbség, hogy a mondjuk 4GB memória 1 db., és azt használja minden, vagy 2 db. 2GB-os, és az 1-iket csak a videóra használja? Összességében ugyanannyi, viszont, ha minden használhat mindent, akkor kevesebb terület marad kihasználatlanul, míg ha külön van, az egyik hiába használ csak 80%-ot, a másiknak nem lesz +20%.
-
gyulank
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Nem tudom, hogy a próbaverzióba mi a warez...
De tudsz olyan próbaverziós valamit amivel meg lehet csinálni? Mert én nem kapok érte semmit, sőt nem is érek vele semmit, meg valószínűleg nem is fogok gyakran ilyet csinálni, egyet meg talán pár napon belül meg tudnék csinálni. -
válasz
bluemirage
üzenetére
Lejárt a limit:
SACD amiről beszéltetek, a 24 bites.
Az elterjedt hifik nem olvasták, de a jobb DVD lejátszók és most már a BD lejátszók olvassák.
Szoftveres, számítógépes rippeléséhez nem tudok hozzászólni. -
válasz
bluemirage
üzenetére
az exact audio is kétszer olvassa be vagy egy központi CRC-vel hasonlítja össze, mert nem minden olvasásnál lesz ugyan az az eredmény, ellenben ha igazán digitális lenne, akkor minden olvasásnál ugyan azt az eredményt kapnánk
az adat cd viszont már 100%-ig digitális
-
cigam
titán
válasz
bluemirage
üzenetére
Ingyenes alternatíva is léteztik, pl 4kSlideShow
-
gyulank
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
De én az ingyenesekről beszéltem.
-
gyulank
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Pedig ezekre valahol azt írták tudnak 4K-t.
-
gyulank
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Én nem tudom, az itt lévők közül még egyik sem ment semmin maradéktalanul. Mondjuk eddig azokon néztem amiket írtam, mert jobban szeretem, ha nem vagyok oprendszerhez kötve.
-
Csedit
aktív tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszönöm

Nem kazettás, digitális.
Egy Sony ICD-BX140 diktafonról lenne szó. Mindössze egy 3.5-ös jack kimenete van. -
Kernel
nagyúr
válasz
bluemirage
üzenetére
Ugyanez előfordult régebben Matrox kártyánál, vagy jelenleg az Intel integrált videónál is. TV-kimenet használatánál nem jellemző, de monitornál sem olyan gyakori, hogy vészes lenne.
Az Intel Graphics driverrel ez még a kisebbik gondom. Kicsit gáznak tartom, hogy parancssori opciók nincsenek, billentyűparancsok is korlátozottak, alábbi beállítást pedig bizonyos esetekben önkényesen törli, váltáskor:

Pedig kénytelen vagyok ezt bepipálni, mert a HDMI-kimeneten TV-re csak így ad ki kontrasztosabb, szebb képet.
-
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszönöm, teszek vele egy próbát. A hangsáv kiválasztása is sikerült elvileg, majd kiderül mit csináltam.

(#31820) cigam: Köszi!
-
alienpapa
senior tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Köszönöm szépen, ki fogom próbálni őket!
(#31039) cigam
Eddig az Outlook-ot használtam, de nem igazán tetszik, meg is mondom miért.
Nem lehet neki beállítani, hogy a windows-al együtt induljon, csak egy kis trükközéssel.
Ugyanez vonatkozik a kis méretben való indításra is.
Ha végre sikerül elérni, hogy kis méretben windows-al együtt betöltődjön, akkor nem jelzi ki hogy van olvasatlan mail, csak azt, ha ezután kapok.Igazából a fentebb írtakon kívül nekem annyi kell, hogy ha van olvasatlan levelem, akkor azt jelezze a tálcán az óra mellett egy kis ikon, meg tudjam nyitni a leveleim tartalmát rendesen, tudjak rájuk válaszolni. Nameg nem árt ha POP3 csatlakozás mellett hagy egy példányt a kiszolgálón is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux haladóknak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

természetesen a jelszó nem admin admin és ehhez a hálózathoz nem férnek a diákok mert csak a tanáriba és az irodákba van.De mint írtam az a gond,hogy a jelszavak kiszivárognak és a az alapból lassú hálózat gyakorlatilag használhatatlan lesz.Ezért szeretném látni az épületbe levő 7db TP-link routeren hányan csatlakoznak és megtudjam nézni külön router szerint is a csatlakozott készülékek számát.De mint írtam nagyon alap tp-link készülékek vannak lehet alapból nem tudják már a tanári és irodai készülékeket lekezelni.
(Amit valóban csupa nagybetűvel kell írni, az a .NET Framework.)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(A .NET keretrendszer egészen más tészta, nehogy azt hozd fel.
)
A linkelt oldalon ott van a piros boríték, amivel le tudod tölteni a programot egy zip file-ba. Ebben van egy License.txt file, amiben benne van a regisztrációs kód.