Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok !
Az adatlapomban szereplő konfigbol szeretém cserélni a procit és hozzá ( alá ) a lapot is.Most van rá pénzem persze ésszerű határok között.Ezt eladnám és úgy összesen kb egy 50-60 ezret tudnék beáldozni.Ami fontos főleg játékra , filmnézésre , néha egy kis konvertálásra használnám-om.
Köszönöm előre is mindenki fáradozását a kérdésben .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Miért mi a baja a tápomnak ?Tuningban nem lenne stabil ?Valamint a 2x2 giga ram jelentene valamit teljesítményben xp alatt szerinted ?A procihűtőm nem gyári igaz ezt nem írtam le az adatlapomon.
Gyusz .:Itt olvastam valahol ,hogy a P5B nem valami tuningbarát ezért gondoltam egy gigabyt lapra vagy más Asus-ra .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Üdv ! Itt nagyobb az élet mint a megfelelő topikban ezért írok ide .
Tehát a konfigomban szereplő procit szeretném lecserélni egy E8600-ra , mert itt aprón lenne egy garival 31K-ért.Megéri e ?Mert ma vettem egy GTX460-as karit és a mellé gondoltam , esetleg az már kihozná belőle a maximumot.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Boxi88 #24557 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ nektek Boxi88 , darálow ,Mzsoltee .
Sajnos i5-re nincs most pénzem az elég sok lenne viszont van egy 20K-m pluszba + a mostani procim ezért gondoltam esetleg váltok.Szétnézek itt az aprón akkor mit tudok kihozni ebből.A lapommal mi a gond Darálow ?
-
jozefgucci1
addikt
Helló ismét !
Az lenne a kérdésem ,hogy néztem egy Q9550-es procit a gépembe , de Darálow "legatyázta az alaplapom " a héten , szóval most akkor az nem jó alá ?
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok !
Gyermekem gépében szeretném a procit nagyobbra cserélni .Jelenleg egy Asrock B150M-es lapban van neki egy I3-6300-as proci 1050Ti és 8Giga ram társaságában . Jelenleg BF4-RB6-al játszik ,de szeretné év végén megvenni a BF5-öt, azért gondoltam most használtan vennék egy I5-öt pl .A mostani prociért itt apróban adnának 16K-t és egy I5-6500 pl már jó lenne nem, vagy 52K-ért I7-7700 ?
Köszönöm a segítséget.
-
jozefgucci1
addikt
Köszi srácok akkor I7 lesz a gyereknek
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok !
A jelenlegi adatlapomon szereplő gépet szeretném kicsit fejleszteni . Gondoltam a 1060-at cserélem 1070-1080 ra és nem tudom a jelenlegi I5 elég e mellé ?
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok !
A mama gépében egy Am3-as Sempron 140-es egymagos proci pörög +2 giga ram és gondoltam picit gyorsítok neki a gépen , mert már nem egy sárkány. Első körben valami 2-4 magos használt procira gondoltam , vagy esetleg + ram nagyobbat dobna ? Csak Fb+YT videók és online meccsnézés .
-
jozefgucci1
addikt
Helló !
Az adatlapomon szereplő gépből a procit mire lenne érdemes cserélni , mert a 1080Ti maradna . Főleg multis játékok PubG-BF5 és 1440P . Köszi
-
jozefgucci1
addikt
válasz kolopele #85489 üzenetére
Semmi gond teljesen jogos az észrevételetek , hogy nem adtam meg árat csak én azt hittem egy 8700-at mint optimális csere fogtok bedobni . Igen az a gond , hogy mindent cserélnem kell és ez jelentős plusz lesz , így próbáltam a procin spórolni ,de ez már az én gondom .
-
jozefgucci1
addikt
válasz Polllen #85599 üzenetére
Szevasz ! Anno én is I5-röl váltottam és még a mai napig elég az I7-4790 , bár most hogy FH-rol váltottam 1440-re így már szerintem a 1080Ti mellé kevés + a DDR3 is visszahúz .
-
jozefgucci1
addikt
+1 Gondolkodom én is a I7-4790 cserében és ha el is tudom adni akkor viszonylag kis ráfordítással egy újabb platformra tudnék váltani . Régi I7-et tuti nem vennék ilyen magas áron .
-
jozefgucci1
addikt
válasz csucsbicep #85719 üzenetére
Esetleg ha egy PubG -t tudsz nézni az is jó lenne
-
jozefgucci1
addikt
válasz NightGT #85746 üzenetére
A 1080TI-is hasonlatodra szeretnék rácáfolni , mert én pont tavaly vettem a 1080TI-is EVGA-t garival 185-ért és pont a hosszú távú beruházás miatt tettem . A 250K sehol nem volt már az a VGA . Úgy gondolom pont megérte .
-
jozefgucci1
addikt
válasz NightGT #85764 üzenetére
A második fele megint téves szóval a "szerintem" kijelentéseket egy szakmai fórumon ne erőltesd mert nem hiteles. Három használt kártyát is vettem itt tavaly és eléggé képben vagyok-voltam az árakkal és a mit miért el . Nem azt mondom , hogy máshol badarságokat írnál , mert szerintem nem ,de utóbbi pár poszt nem áll meg
-
jozefgucci1
addikt
válasz Paxker315 #86180 üzenetére
Ez a finomhangolás mit takar pontosan ? Azért kérdezem csak , mert most jött meg a gépösszerakós topikban ajánlott R5 3600+B450 lap+ Corsair DDR4 3200Mhz CL16 ram és délután pattintom is össze .
-
jozefgucci1
addikt
Nálam egy hulladék H-s lapban ment majd két évig egy I7-4790 , szóval van az a szitu amikor simán jó lehet. Természetesen ez nem követendő példa csak megemlítettem. Igaz mikor eladtam a félgépet akkor megkérdezték , hogy ki volt az az állat aki ilyen lapot rakott alá
-
jozefgucci1
addikt
válasz Csokishurka #86300 üzenetére
Persze a Zintelnél ez nem jelent gondot , így van ahogyan lentebb írták ha támogatott akkor viszi . Nálam a gyerek gépében is egy olcsó lapban megy az I7 7700K gond nélkül .
-
jozefgucci1
addikt
Srácok a gyerekem nyaggat , hogy szeretne procit+ lapot cserélni ami vinné a ramokat is. Jelenleg egy I7-7700-as proci van a gépében 16Giga DDR3 rammal+1080-as kártya . Marad a FHD felbontás még pár évig , így én nem érzem úgy , hogy emellé a kártya mellé érdemes lenne cserélni vagy igen ?
-
jozefgucci1
addikt
válasz rasotamas #86788 üzenetére
Biztosan DDR3 van benne , mert úgy egy éve cseréltem neki az 1333-as ramokat 1866-ra és DDR3 volt tutira .
Tomko78 : Szóval akkor érdemes lenne egy másik procira váltani ? Intel vonalon a 9400F előrelépés lenne vajon ?
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Köszi mindenkinek akkor karácsonyra megnézem neki az Amd 3600-as procit meg valami normális lapot alá .Ilyenkor picit utálom , hogy két "Gamer is van a családban , hát még az asszony
-
jozefgucci1
addikt
válasz kolopele #86798 üzenetére
Igazság szerint minden amivel játszik ( R6S, F1-2019, PubG ) fut szépen akadás mentesen csak ugye a sok YT videós nyomatja a f@szságot , hogy ilyen meg olyan gépet vegyél stb Persze ez nem azt jelenti , hogy akkor most 9900K-ra cserélek csak gondoltam egyfajta megerősítésnek is jó lesz itt a topikbol pár poszt , hogy nem cserélek még egy darabig .
-
jozefgucci1
addikt
válasz kolopele #86801 üzenetére
Igen igazatok van ,de az is egy szempont lehet ,hogy még elég jó áron el tudom passzolni azt a 7700-as procit és így pici ráfordítással lenne egy garis fejleszthető gépe .
-
jozefgucci1
addikt
válasz kolopele #87776 üzenetére
Ezt én is így gondolom . A gyerek gépében még egy 7700 non "K proci ketyeg ,de sajna DDR3 ramok mellett +1080-as kártya ,de tavaszig kivárok a cserével . Pedig pont a használt piaci magas ára gondolkodtatott el , hogy lehet érdemes lenne kiszállni belőle most ? Ahogyan mondtad FHD-ban szerintem nem lenne nagy ugrás neki .
-
jozefgucci1
addikt
Hát köszi srácok , szerintem is kivárok most pláne a karácsonyi hajrában nem fogom leváltani a cumót .
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok ! Kollégámnak szeretnék itt segítséget kérni , hogy MSI H110M Pro VD lapba általános felhasználáshoz milyen procit javasoltok ? Minden van köré csak proci nincs + milyen ssd-t ,de azt megkérdezem a másik topikban . Természetesen aprórol vennénk a procit . Vagy ezt eladva inkább egy másik platformot vegyen újonnan ?
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok !
Az adatlapomon szereplő MSI B450-es lapba milyen procit lenne érdemes rakni a jelenlegi helyett ami " jövőt állóbb ? Van egy 1440P-s 144Hz-es monitorom és főleg multi fps megy rajta .
-
jozefgucci1
addikt
Helló !
Az adatlapomon szereplő R5-3600-at cserélném nagyobbra amit még elbír az alaplap ? A 3070-es kártya helyett jön egy 3080TI a felbontás 1440P/144Hz .
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok !
Az adatlapon szereplő gépben szeretnék procit cserélni , innen apróról . Korábban olvastam , hogy R5 3600 helyett mehet 5600X vagy 5600G ezt korábban szintén ajánlottátok ? Most ezek 100K ig vannak használtan aprón vagy még ami beleférhet az 5800X !
-
jozefgucci1
addikt
Köszi a segítséget srácok !
-
jozefgucci1
addikt
Helló !
Úgy két hónapja cseréltem 5800X-re és azóta is küzdök a hűtésével , szóval van esetleg olyan ami nem ennyire forrófejű proci ? Az AM4 alapot megtartanám , egy 3070 videókártyát hajtana 1440P/144Hz-ben !
-
jozefgucci1
addikt
válasz Gyuri27 #99832 üzenetére
Köszi ! Azon kívül , hogy raktam rá egy normális hűtőt + a ház sem kicsi és szellős sajna az alulfeszeléshez nem értek Broken 3 hűtő van rajta most és ugyan csendes ,de 85 fokos a proci 3 óra játék után .
4264adam : ránézek erre a hűtőre . köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest