Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaki2
tag
válasz
DrJános #17205 üzenetére
Szia!
Én a nyáron vettem Canon G2420-at egy fórumtárs ajánlására és nem bántam meg.
Sőt nagyon örülök, hogy megvettem. Én is heti egyszer nyomtatok vele, hogy ne száradjon be a tinta, általában fotókat szoktam. Kb. 3 hónapja van meg, még semmi jele a tinta besűrűsödésnek, vagy szétesésnek. A kapott gyári fekete tinta bele se fért az összes a tartályba. Az egyik flakon fele még megmaradt.
Szóval ennyi idő után nem tapasztaltam minőség romlást a tintában, nem tudom hosszabb idő után előfordul-e. -
Szaki2
tag
Én innen rendeltem itthonról. [link]
Szerintem teljesen korrekt az ár. -
Szaki2
tag
válasz
Donki Hóte #17078 üzenetére
Örülök, hogy neked is bejött. Nagyon jó kis masina.
Kábelt azt én is úgy rendeltem hozzá, biztos ami biztos alapon, és végül bejött, mert alapból nem járt hozzá.
Én tegnap fotónaptárt készítettem vele, a hozzá lévő progik (my image garden, easy photoprint editor) kicsit szűkösek a naptár opció felhozatalban. Az egyiknél van opció, hogy le lehet tölteni extrákat a progihoz, csak ehhez a nyomtatóhoz nem engedi. Valszeg a drágább canonokhoz jár. Esetleg nem tud valaki olyan ingyenes fotószerkesztő, vagy naptárkészítő progit, amiben sok választási lehetőség van? -
Szaki2
tag
Szia!
Megjöttek a fotópapírok, meg volt idő kísérletezgetni is velük.
Ezeket próbáltam:
A ColorWay glossy nem rossz, de nem az igazi. A Colorway matt szép fotót ad, minőségben hasonló a Canonéhoz. A 220 grammos papír jó vastag. Már szinte vastagabb, mint a normál fotópapír. A Colorway 190-est nem próbáltam még.
A legjobb a Canon GP-501. Fényes is, kellően vastag és a színek is szépek.
Az Epson színei szépek, de nagyon vékony a papír. Nincs rajta, hogy milyen vastag, pedig kerestem. Ezt a jófogáson vettem, biztos régebbi papír lehet.
A Colorway és a Canon is alapjában véve jó vétel.
Valszeg az albumba készülő fotókat Canonra fogom nyomni, a többit meg Colorwayre. -
Szaki2
tag
Még szerencse, hogy rendeltem hozzá akkor.
Tegnap próbálgattam, nyomtattam pár fotót, meg teszteltem a fotóprogramokat.
Colorway és Epson papírra nyomtattam. A Colorway matt szép fotókat ad. Az Epson fényes fotópapír szép, de meglepően vékony a fotópapírja, majdnem mint egy normál lap. A Colorway fényes 10x15-ös oké, de nem az igazi. Veszek még valamilyet próbaképp, valami normálisabb papírt, amit jó áron találok, lehet kipróbálom a Canont.
A fekvő fotó nyomtatással szívtam sokat, mert fekve raktam bele a lapot, de sehogy se akart fekvő képet csinálni. Aztán rájöttem, hogy van olyan okos a nyomtató, hogy ha állva teszem bele a lapot, de fekvőt nyomtatok, akkor fekvőt nyomtat. Úgyhogy ezt is kitapasztaltam.
Amúgy nagyon szépen nyomtat, örülök neki. És meglepően tisztán sikerült feltölteni a tintatartályokat. Egy csepp sem ment mellé. Tényleg nagyon könnyű beüzemelni és használni. -
Szaki2
tag
Tegnap meg is rendeltem, meg rendeltem hozzá hulladékgyűjtőt is, kicsit drágább volt, mint amit te belinkeltél, de ugyanonnan van, mint a nyomtató. Ma már meg is jött. Nem tudom, usb kábel jár hozzá? Nem láttam sehol sem, milyen tartozékokkal küldik a nyomtatót, végül is rendeltem egyet, 600 ft nem volt pénz érte. Munka után meg is sasolom, kíváncsi vagyok nagyon rá.
-
Szaki2
tag
Szia!
Én is gondolkodom nyomtató vásárlásban és főleg fotónyomtatásra kellene.
A topikot olvasva a te általad nézett Canon G2420 felel meg árban és feltehetően tudásban annak, amit én is keresek.
Érdeklődnék, hogy megvetted a nyomtatót? Beváltotta a hozzá fűzött reményeket? Mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opera böngésző
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest