Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus87
aktív tag
válasz
side1111 #5484 üzenetére
Szia!
Notebookod van?
Csak azért kérdezem mert akkor én mindenképpen Wifis nyomtatót vennék(A HP Deskjet 3050A meg is áll 16.000 Ft-ból.), mert akkor tudsz hálózatba nyomtatni, a gépet nem kell összekötni vele, mivel nekem és páromnak is notebookja van így mindenképpen wifis gépet akartam.
Én is kb ennyit szántam rá és tegnap hozta meg a futár a HP Deskjet 3070A típusú nyomtatót(igaz én egy aukciós portálon szereztem be elég jutányos áron bontatlanul garanciával, azért érdemes ilyen helyeken is megnézni, mert olcsóbban lehet hozzájutni). 2 gépre 15 perc alatt sikerült beüzemelni. Egyszerűen imádom, szépen nyomtat, színeset is... Ebben az árkategóriában valóban nincsenek nagy difik. Epsont elvetettem, nekem nem volt szerencsém vele, canont ill. HP-t néztem, de utóbbira esett a választás, mert úgy láttam a patronok olcsóbbak hozzá, az eredeti komplett multipack beszerezhető alig több mint 6000 Ft-ból, ráadásul a HP állítólag nem eszi annyira mint a többi társa, de erről még nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest