- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
7200 - 7101
19686 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-02-08 08:40 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Lacci
csendes tag
Ismét itt

Újabb fejlemények/igények:
ösmerősnek erős ragaszkodása van a lézer nyomtatók irányába, nem akar mást
plusz szüksége lenne a kétoldalas funkcióra is az eddigieken kívül
- havi 500-2000 lap (ff)
- ne legyen drága a készülék
- persze ár/érték arányban legyen jó
- illetve létezzen hozzá után gyártott toner
- megbízható, nem szervizigényesVan ötletetek

-
Gergőke88
addikt
-
LógaGéza
veterán
-
Gergőke88
addikt
-
LógaGéza
veterán
-
Gergőke88
addikt
-
Viktoár
addikt
-
LógaGéza
veterán
Itt bőszen árulják, hol 32300HUF-ért, hol 7200HUF-ért

-
Gergőke88
addikt
-
atala
Topikgazda
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Erre a problémára van valakinek ötlete?

-
mue
csendes tag
-
Gergőke88
addikt
-
Gergőke88
addikt
-
mue
csendes tag
Sziasztok! Az itt olvasott javaslatok alapján vettem egy Hp Laserjet p1102 nyomtatót. Kipróbálni azonban nem tudtam, mivel usb kábel nem volt a csomagolásban. Létezik, hogy ez nem alap tartozék??
-
Rolie1989
csendes tag
-
just
aktív tag
Sziasztok!
Olcsó, igénytelen multifunkciós nyomtatót keresek, ami scannel, nyomtat és fénymásol is. Minőség nem számít, csak elfogadja az utángyártott patront. -
throwaway
csendes tag
-
Gergőke88
addikt
Erre a felhasználásra fénymásolószalon.
-
Gergőke88
addikt
-
karolyher123
csendes tag
Sziasztok!
A/3 színes nyomtatót szeretnék venni, követelmények:
- otthoni használatra (havi 10-30 A/3 színes nyomtatás)
- olcsó nyomtatási költség (utántölthető patron - akár otthon saját magamnak)
- elfogadható minőség50 körül már lehet kapni, melyiket ajánljátok?
Brother DCP-J4110DW
Epson Wokforce 7015
HP OfficeJet 7000 (C9299A)
HP OfficeJet 7110WF (CR768AEsetleg ha van tapasztalat, vagy egyébb ajánlott típus, az jöhet. Árkategória is lehet magasabb, ha indokoltan jobb/többet tud.
Köszönöm
-
throwaway
csendes tag
hali
mi a gyakorlati különbség egy hp 1515 és 2515 között? az ajánlott havi nyomtatási mennyiség előbbinél 50-200, utóbbinál 300-400. árban ugyan annyi, patront is ugyan olyat használnak, csak nekem a 2515 jobban tetszik, de várhatóan nem ütöm meg az ajánlott havi mennyiséget. ez jelenthet problémát? köszi előre is
-
Flexy90
senior tag
-
LógaGéza
veterán
-
Taru
tag
-
Gergőke88
addikt
-
QwErTy42
addikt
-
Taru
tag
Sziasztok!
Tudna valaki mondani nem Canon multifunkciós gépet ami tud DVD-t nyomtatni (50k alatt)? Második nap keresgélek de alig találok (2 epson, HP-t nem találok).
Előre is köszönöm!
-
Gergőke88
addikt
-
lowzor
veterán
-
Gergőke88
addikt
-
lowzor
veterán
Hali
Milyen multifunkciós tintasugaras nyomtatót érdemes venni max 20k-ig? A lényeg, hogy ne legyen hozzá nagyon drága a patron. (HP kilõve)
-
Flexy90
senior tag
-
drmazsi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy nyomtatót otthoni/egyéni vállalkozáshoz.
Keret 50 ezer max!! Wifin keresztül tudjak vele nyomtatni, és nem árt ha scan képes.
Anno ilyet néztem : HP Photosmart 5520 e-All-in-One
Nem értek a nyomtatókhoz.Ha valaki tud segíteni, megköszönöm!!

-
Gergőke88
addikt
A 650-ben tobb tinta van.
Egyebkent ha utan lesz toltve akkor tok mindegy melyiket veszed....
Mellesleg miert is lenyeges hogy fel legyen tuntetve hany ml tinta van a patronban?
Nem veletlenul talaltak ki az iso szabvany szerinti lapszamok feltunteteset.
Ezt a HP es az ujabb Epson patronok dobozan fel is van tuntetve.
Szerk.:6.5ml tinta van a 650 fekete patronban. Google egybol kidobja. -
dash17291
tag
Szia!
Igen, a HP valóban azt írja hogy az 1510-hez való 310-es patronnal 190, míg az 1515-höz való 650-es partonnal ("Ink Advantage") 360 oldalt lehet nyomtatni. Mindkét fekete patron ugyanannyiba kerül. Viszont míg a 310-ről elárulja a HP hogy 3ml tinta van benne, addig a 650-ról nem. Két YT videót is néztem, ahol körbe volt kamerázva a patron és a doboza is, de nem találtam hogy mennyi tinta van benne. Ha utántöltve lesz, akkor nem feltétlen mindegy hogy "valahogy" azok a nyomtatók használnak kevesebb tintát amikbe ez a patron való, vagy hogy mondjuk eleve több tintával jön... Vagy....?

-
QwErTy42
addikt
A legolcsóbb 2-3 ezres tonereket nem ajánlom, mert elég sok köztük a hulladék. Az 5-6 ezres tonerek között már azért elég jó darabokat ki lehet fogni. 5 forintos lapköltség azért vállalható amennyiben tényleg nem ipari mennyiségre használnád.
16 pénzért szerintem korrekt ajánlat. Nem gondolom, hogy érdemes lenne 4-6 ezer forinttal többet kiadni Canon vagy HP nyomtatóért. Annyival azért nem feltétlenül jobbak.
Ennél a Xeroxnál viszont csak toner port cserélsz, a dob( fényhenger) a nyomtatóban van. Élettartama cirka 15 vagy 20 ezer oldal(pontosabba xerox.hu). A nagyon vacak porok jobban igénybe veszik, ezért ha kapsz sem biztos hogy érdemes pár ezer forintért port venni bele, mert annyival hamarabb enné meg a dobot.
Pár száz oldalig bezárólag, otthoni használatra jó vétel.
-
dash17291
tag
-
QwErTy42
addikt
Erre gondolsz?
geza.nagy.76: "Hamarosan szeretnék laptopot venni... Ha van ötlet alternatív típusra, lehetőleg erről az oldalról küldjetek linket mert itt visszajáró vagyok, kedvezménnyel vásárolok!" Erről az oldalról van szó.
Nem is tartott három percnél tovább megtalálni "barátunkat" itt a PH fórumán.

-
Gergőke88
addikt
1 napos ujonc.
Mennyit fizetest adnak egx ilyen marketingesnek mint te a covit.-nal?
Nagyon nem szep dolog ezt csinalni.... -
QwErTy42
addikt
Ne vedd sértésnek de helytelenek az állításaid:
-Samsung toner D111s SL-M2022 nyomtatóhoz kapacitása 1000 oldal ISO szerint 15100 HUF.
- D111s utángyártott toner ( google első találat, a többi sem sokkal olcsóbb) 1000 oldal kapacitással ISO szerint 9600 HUFAz első állításod élből fals. A Samsung minden, csak nem jó a nyomtatókban. A Canon, HP, Xerox több típusáról elmondható, mert bizonyítottak, hogy azok igenis jó gépek.
Tök jó, hogy sikerült a nyomtató megannyi alkatrészét műanyagra cserélni( 3,97 kg) de egy Canon vagy HP azonos árkategóriájú nyomtatójába még mindig raknak anyagot (5,0 kg illetve 5,3 kg).
Másrészt a HP 1102W-hez gyári HP CE285A toner 1600 oldal ISO szerint 17900 HUF.
Utángyártott CE285A toner HP nyomtatókhoz
Az olyan nyomtatóknál, ahol a nyomtatófej a patronba van integrálva a készülék használható egy új patronnal.
faragotibor: Válaszd a HP 1102W-t az előbb soroltak miatt.
-
geza.nagy.76
csendes tag
Helló!
Szerintem a Samsung jó nyomtatókban. Ki is néztem egy típust neked: Samsung SL-M2022, ez lézernyomtató azért preferálom a lézernyomtatókat mert sokáig elég egy toner (kb 4500-6000 oldal/toner) és ha sokáig nem használod akkor is elég csak megrázogatni a tonert vízszintes irányban és megint üzemképes.
Ellenben a tintapatronnal, ami ha beszárad akkor használhatatlanná válik.Küldök egy [linket] is nézd meg hátha segít a döntésben. -
faragotibor
csendes tag
Sziasztok, a segítségeteket kérném!
Szükségem lenne egy nyomtatóra, kb csak számla nyomtatásra.
- havi max 100 oldal
- kicsi (amennyire lehet)
- WiFis (ez nem feltétlenül szükséges de jó lenne)
- olcsó, vagy utángyártott patron
- OSXTudtok Nekem ajánlani?
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
atala
Topikgazda
Fel van penderedve a lap széle. Nekem a transzfer papírok ilyenek. Mielőtt bele teszed a papírt, visszafele meg kell párszor hajlítani, óvatosan, hogy ne törjön meg. Megfogod a papírt, a mutató újjaddal nagy ívben meghajlítod a sarkát, majd a sarok felé visszafele húzod, egyre kisebb ívben.
A sima fénymásoló papírnál nekem nem csinálja. Ez az alsó tálcában van. -
Varshi
aktív tag
Epson L355:
Ma megint azt csinálta, mint egyszer már: színes nyomtatás végén az utolsó pár cm-en összekoszolja az egyik sarkot. És közben súrlódó hangot is hallottam, mintha laptovábbítási gondok vagy rossz adogatás lett volna (pedig rendesen kijött).
És megint "Magas" minőségnél csinálta.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
A hp photosmart 5520-nak kb mennyi a lapköltsége szöveges dokumentumnál illetve szines képnél?
-
chatran
őstag
Mivel döglött a "Milyen fotópapírt vegyek?" topic, itt kérdezném, hogy HP 3525-höz, milyen 10x15-ös fotópapírt ajánlanátok? Hébe-hóba egy-két kép kinyomtatására.
-
radamsky
senior tag
Bedöglött a multifunkcios nyomtatónk, és kell vennem másikat
mondjuk már jo 10 éves
sööt igy mondhatom kiszolgálta magát. HP PSC 2210 voltAmit keresek
olcso legyen hozzá a patron, és lehet hozzá utánagyártott is
kell a scanner, és ugye a nyomtató funkció is
menjen windwos7 alatt az se baj ha lesz szoftver későbbi op rendszerre is. Ugye itt a PSC elhasalt
olyan max 25 ezret szánnék rá
ha tud akkor legyen 2 oldalas nyomtatáslehetőleg fotopapirra szépen nyomtason, vázlatszinten meg legyen gyors
lesz mikor sokat lesz használva 1 honapba, de lesz mikor nem
tehát nem irodai alkalmazásra lesz hanem otthonira
Mondjuk ugye nekem 2 patronos volt és ha kellett vagy utángyártottat vettem vagy ha olyanom volt akkor megtöltöttem én a patront, ahogy nézem most már a szines ilyen 3 patronos a fekete ugye az nem
tehát valami ár/teljesitménygyöztes nyomtatot szeretnék
nekem a fekete volt kb 2000 Ft a szines 4000 Forint körül, tehát patronra ennyit szánnék késöbbiekbe kb.Sajnos a 2210-es nyomtato mostanába nagyon dögledezett, drivert is ugy kellett vadászni windows7-re, ergo mindenképpen vennem kell. Csak a HP-kat ismerem
kinéztem párat melyiket válaszam
HP DeskJet Advantage 3525
HP DeskJet Advantage 4615Vagy valami más fele nézzek?? tipus?? márka?? kb 4 éve nem vagyok informatikába, és ugye elszaladt az idő , és mostanába már az is probléámát jelent ha videokártyát kell vennem
Más szakmába tevékenykedekKöszi a választ
-
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Otthoni használatra kellene multifunkciós Wifi-s tintasugaras nyomtató.
Bedöglött a HP Officejet 6500 nyomtatófeje, az új meg kb 18.000 Ft lenne..
Ilyen árban már találtam egy megfelelő nyomtatót: Canon MG3550Az lenne a kérdésem, hogy ennek önálló nyomtatófeje van, vagy a patronnal együtt cserélhető?
Esetleg tudtok ajánlani mást is? Színes és fekete nyomtatásra is használnám.
Köszi!
-
Donki Hóte
veterán
Itt lehet kapni eredeti Canon patronkészletet iP7250 nyomtatóhoz, viszonylag elfogadható áron.
-
epzon
őstag
van olyan tinta amelyik vízálló és kenődésálló és azonnal szárad.
a gép pedig az amelyiket atala linkelt
-
Destroyer91
tag
Üdv!
Nyomtató vásárlásra szántam el magam, de előtte kikérném az itt lévő hozzáértők tanácsát
(nem nagyon vagyok otthon a témában). Nos, jelenleg egy kellemesen ősrégi HP Deskjet F380 figyel az asztalomon, de már nem bírja a gyűrődést sajnos. Igazából multifunkciós nyomtató kellene, részemről csak a nyomtatás és a szkenner része fontos (egyetem+munka miatt, esetleg ha Wifis, az se baj
). Ha jól tudom, akkor a lézeres multifunkciósoknak elég borsos áruk van, szóval szerintem marad a tintasugaras, de abból esetleg olyasmi, amihez azért olcsóbb a patron és nem 50 papír után kell cserélni. Árban olyan 30-40 körüli összegre gondoltam max., de efölé is belefér kicsivel, ha úgy adódik. Márkát nem preferálok, tényleg mind1, csak mínőségi cucc legyen
Esetleg még annyi, hogy ne legyen olyan nagyon brutál méretű (kb. mint a mostani HP), mert nem tudnám hova rakni az asztalomon 
Előre is köszönöm a segítséget!

-
atala
Topikgazda
-
Rolie1989
csendes tag
Sziasztok!
Biztos sokan kérdezték már, ám valahogy mindenki más igénnyel fordult hozzátok!
Egyszerű nyomtatót szeretnék ami gazdaságos, mégis olcsó.
Lényegében az olcsó patronok, vagy tölthetőség lenne a legfőbb szempont. Legfőképp dokumentumokat nyomtatnánk vele havi 100-200 oldalig.
Az ár meghatározó szerepet játszana, 25ezer forintig szeretnék egy egyszerű masinát.
Nekem nem kell wifi, sem semmi extra.
Tehát a jelige, ff-színes patronos gép. Olcsó patronnal a kategóriában lehetőleg gazdaságosan dolgozzon.
Ha már megvan a típus a következő kérdésem megelőlegezem.
Utángyártott patron, itthoni töltőszett, vagy csak az eredeti patronokat?
Nem agysebészetre kell, csupán a tételeket és egyéb szöveges dokumentumokat nyomtatni..
Köszönöm előre is annak aki segít..
-
Khaosz55
addikt
Tintasugaras nem javasol műszaki rajz esetében nem? Könnyen kenődik.
-
Khaosz55
addikt
Hali,
induló cégem részére akarok venni A3-as nyomtatót. Nem fogunk sokat nyomtatni. Műszaki rajzokat nyomtatunk ki, a műhely részére azért kell az A3-as méret. Jó lenne ha scanner is lenne benne. Gondolom azt külön kell vennem. Scannelsnél elég az A4-es méret.
Mit javasoltok? Laser-ben mit javasoltok?
-
Gergőke88
addikt
Akkor hp 2545, ott van wifi. Es 20e.
-
QwErTy42
addikt
15 ezer forintért mégis mit vársz?

-
Vismajor01
addikt
Mondjuk 1 év gari és se ethernet se wifi

-
Vismajor01
addikt
-
Gergőke88
addikt
A fekete cz101 3e ft és 360oldal.
a színes cz102 2,5eft és 200oldal.
Iso kapacitás szerint mérve 5% lefedettség esetén. -
Vismajor01
addikt
-
Gergőke88
addikt
Akkor a HP IA 1515 a te tuti választásod!
-
Vismajor01
addikt
Értem. Publikus nyomtatás lehetőség nem opció, épp ezért akarok nyomtatót venni.
Nyílvánvalóan többet nyomtatnánk ha lenne nyomtatónk(micsoda megállapítás)
De végül is az se baj ha drága a patron-ha sokáig bírja. Tehát nem szárad be, lyukad ki, müködik vele a nyomtató etc akkor azért 3 havonta 6 ezer ft nem vág földhöz. -
parandroid
félisten
"Tehát az olcsó nyomtatóba drága a patron a drágába pedig olcsó?"
Nem, abba még drágább.
De hogy nem olcsóbb, az is biztos. Utángyártottal meg megint csak magadat szivatod hosszútávon, ráadásul sosem lesz olyan tartós, mint az eredeti, gyorsabban be is szárad (amennyit te nyomtatsz, ez is gond lehet), és tönkre is teheti a nyomtatót, ráadásul garanciavesztést is okoz automatikusan egy ilyen meghibásodás. Ráadásul, mivel némelyik nyomtató patronjai chipeltek, az utángyártottak pedig nem túl jó minőségűek, gyakran előfordul, hogy egyáltalán nem is fog működni az utángyártott cucc az adott nyomtatóban. És akkor még a nyomtatás minőségéről nem is beszéltünk. Lézerrel ugyanez a helyzet pepitában.A helyedben megfontolnám, hogy érdmesebb-e valami helyi írószerüzletben, internetkávézóban, vagy könyvtárban nyomtatni inkább, ha tényleg kevés nyomtatnivalóról van szó.
p
-
Vismajor01
addikt
-
Gergőke88
addikt
Úgy hogy az eredeti patronok egy 20e ft-os nyomtatóba körübelül 3eFT/szín. Ez alól kivétel a 2 patronos megoldás (fekete/színe) ott is darabja kb 3.e ft, de a 3 szín egyben van.
-
Vismajor01
addikt
-
Gergőke88
addikt
1e ft/ szín nem járja 20e ft-os nyomtatónál.
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok
Volt egy EPSON dx4400 multiFUNKCI nyomtatónk kiszolgálta a magáét 1-2 éve már egyáltalán nem müködik.
Most megpróbáltam megcsináni mert azt hittem ilyen drága cucc erre kiderült h kb 5 éve volt 10e forint...
Szóval a fene se szenved vele. Inkább veszek egyet.
Vagyis keresek egy multifunkcionális nyomtaót ami tud scannelni, wifi sem akadály.
Mivel nagyon keveset lenne használva(elvégre 2 éve nyomtató nélkül élünk) ezért nem kell semmi professzionális cucc, egyszerű otthoni felhasználás, 70-30 arányban a feketefehér-színes nyomtatás.
Keret: 20e ft.
Semmit se értek hozzá, mátrix, tinta, lézer... Fogalmam sincs hogy működnek, milyen márkák a jók.
Használtan érdemes nyomtatót venni? Vagy ha 20e körül lehet normálisat újonnan kapni akkor gondolom érdemes.
Ja!
Az nagyon jó lenne, ha utána nem kéne rákölteni. Nyílván kell új patronokat venni, de örülnénk ha nem ilyen 5000ft/patron árba menne a dolog. Tehát ilyen max ezerFT/szín összegben gondolkodom, de majd ti úgyis kiokosítotok...
Ha valamit kifelejtettem elnézést
előre is köszönöm -
ujhlac
tag
-
Gergőke88
addikt
Célszerű a gyártó honlapját megtekinteni, mert ott minden megtalálható.
7250
De mivel hétfő van tessék:
10×15 cm-es fénykép¹
Fekete: 376* fénykép
Fekete XL: 1130* fénykép
Cián: 121 fénykép
Cián XL: 267 fénykép
Magenta: 132 fénykép
Magenta XL: 313 fénykép
Sárga: 130 fénykép
Sárga XL: 274 fénykép
*Becsült kiegészítő kapacitás -
ujhlac
tag
Szia!
Köszi, megtaláltam.
Ha nem valami jók az utángyártott patronok, akkor eredetivel fogom használni.
Elég sokba van az 5db XL-es patron, kb. 4000ft körül van darabja. Tehát annyi bele egy garnitúra patron mint amennyibe a nyomtató kerül.
Egy utolsó kérdésem lenne, hogy nem -e tudod kb. mennyi lapot lehet kinyomtatni egy XL-es garnitúra festékkel?
Mert tegyük fel, hogy 30db lemezre nyomtatok+ azoknak a borítóját is megcsinálom és kifogyott a patron.
Így nagyon drága mulatság lenne.
Mert havi 15-25db nyomtatásra lenne szükségem. -
Gergőke88
addikt
Igen, egyesevel kell oket cserelni. A fekete 9000 a szinesek 7000 oldalra elegendoek.
-
infinity04
csendes tag
-
Gergőke88
addikt
-
infinity04
csendes tag
Sziasztok!
Milyen nyomtatót javasoltok az alábbi kritériumokkal?
- Multifunkciós nyomtató (színes nyomtatás, fax, scan) egy kb 50 fős szervezet részére
- Max 250 000 Ft ár
- Minél olcsóbban kelljen utólag költeni rá (áramfelhasználást kivéve, az lényegtelen mennyit fogyaszt)
- Havi kb 3000 oldal lenne kinyomtatva (ez a max.)
- Néha fényképeket is kell vele nyomtatni, elfogadható minőségbenKöszönöm előre is a válaszokat!
-
QwErTy42
addikt
-
ujhlac
tag
-
ujhlac
tag
Köszönöm a válaszokat! (QwErTy42 és LógaGéza)
Kb. a 7250-be mennyi a gyári patron és mennyi az utángyártott?
Gondolom otthon is lehet tölteni? 4db patron megy bele?
Ismerősömnek van olyan multi nyomtatója amivel lehet cd-re nyomtatni, most a márkát nem tudom. Csinált nekem 1-2db lemezt, de nem valami éles a lemezen a nyomtatási kép. Bár sok mindentől függhet a nyomtatás minősége. Viszont neki úgy tudom, hogy 5-6k bele a patron.
Xl-es patron elég csábító, esetleg egy árat tudsz mondani?
7250-es 20.000ft. 30-35e-ig esetleg nem tudsz valami hasonló nyomtatót? A lényeg itt is a cd-re nyomás.
Ha nem akkor valószínű, hogy a 7250-es lesz a nyerő. -
QwErTy42
addikt
Ne variálj!
5250 kifutott. Nincs és már nem is lesz. Az hogy egy-két webfosban még kint van, nem takar valós készletet.
6350 kifutó modell de lehet, hogy már ez sem elérhető.
7250-hez ugyanúgy lehet utángyártott tintát kapni csak éppen jóval drágábban( a kevesebb típus, márka és kisebb verseny miatt) mit a másik két típushoz.Ha gyárival akarod használni, akkor tök mindegy melyiket veszed( 6350 vs. 7250).
Utángyártottal a fotó kifakul és a színei sem lesznek valami csudálatosak, no meg a nyomtató is beszáradhat két hét alatt. Viszont olcsó.
-
LógaGéza
veterán
Nekem a iP7250 képe valahogy jobbnak tűnt, mint a MG5250-nek - bár azt hozzá kell tenni, hogy nem tudtam egymás mellé tenni a képet, csak emlékezetből mondom. Irodán nem is nyomtatok vele fényképet, mert egyszerűen szerintem nincs szép képe - bár az is lehet, hogy csak a nem gyári patron miatt van (ezen spórolnak ott is
).
Szóval azt ajánlom, ha nincs szükséged fénymásoló/szkennelő, és egyéb extra szolgáltatásokra, csak fotóminőségű nyomtatásra, akkor vedd az iP7250-et, és hozzá pluszba egy eredeti patronszettet - akár XL méretben, ha relatíve sokat nyomtattok. -
ujhlac
tag
Elsősorban köszönöm a válaszod!
Igen én is megtaláltam már a IP7250-est.
Találtam még Canon Pixma MG6350 de ez már 40.000ft-nál kezdődik.
Igazából szinte csak cd/dvd lemezek nyomtatására és azoknak a borítójára lenne használva. Csak kérdés, hogy mennyi bele egy garnitura festék?
Esetleg a 3 közül melyik nyomtat a legszebben szerinted?Canon PIXMA MG5250
Canon PIXMA iP7250
Canon Pixma MG6350Nyilván a 5250 és a 6350 között az utóbbi jobb csak drágább is minimum 10.000ft.
Csak, hogy felveszi -e vele a versenyt a Canon PIXMA iP7250? -
M.Lacci
csendes tag
-
epzon
őstag
ellenséged vagy barátod az ismerősöd?
11,7Ft/lap a nyomtatási költsége + 10 000 oldalanként egy dob ami újabb 13 400 Ft, azaz 1,34 Ft/lap ami összeségében 13 Ft-os lapköltséget jelent.
havi 2000 oldalnál ez 26 000 Ft/hó....Ha a barátod akkor ezt ajánld neki:
EPSON M200
argepés most kevesebb mint bruttó 50 000 Ft ez nemrég még 90 000 Ft volt.
a kezdő tintamennyiség 11 000 oldalra elegendő, utána egy 6000 oldalas palack, 6000 Ft-ba kerül azaz 1 Ft/lap -
LógaGéza
veterán
Én próbáltam ugyanerre a célra az MG5250-et (irodában ilyen van), iP4600/4700-at (ezek majdnem ugyanolyanok - otthon ilyen van), és az iP7250-et is. A kérdés az, hogy másra akarod-e használni, ha nem akkor a iP4x00-kban válogass, jóval olcsóbbak - viszont talán újonnan már csak a iP7250 kapható.
-
QwErTy42
addikt
-
M.Lacci
csendes tag
Sziasztok!
Minél visszább olvasok, annál tanácstalanabb vagyok all-in-one témában
Ismerősöm kérdését tolmácsolom, aki "all in one" nyomtatót keres, alábbi paraméterekkel:
- havi 500-2000 lap (ff)
- ne legyen drága a készülék
- persze ár/érték arányban legyen jó
- illetve létezzen hozzá után gyártott toner
- megbízható, nem szervizigényes
pl. ez itt?
thx előre is
-
NotSoSure
csendes tag
Én is a HP M401dn-t nézegetem. Még nem találtam sehol véleményt róla. Nobbigstein, te hogy döntöttél? Megvetted? Ha igen, milyen? Ha nem, mit választottál?
-
parandroid
félisten
Nem gyári gari, a helyi hülyeazértnemvagyokboltban nagy divat, hogy felbővítik némi extráért a garanciát, van néhány cucc, amire érdemes kérni ilyesmit. 99 EUR volt az alapár, ráfizettem még 20-at. Máshol (egy Staples nevű irodatechnikai és írószer üzlet, ahol eredetileg kinéztem) lett volna ugyanez 89 EUR-ért is, de ott nem lehetett garanciabővítést kérni.
p
-
QwErTy42
addikt
-
Gergőke88
addikt
Jol hangzik, gratulalok hozza! Mennyibe kerult igy osszesen?
Jol gondolom, hogy ez nem gyari HP garanica? -
parandroid
félisten
-
ujhlac
tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni....
Olyan nyomtatót szeretnék venni ami CD/DVD-re tud közvetlen lemezre nyomtatni.
És persze ne legyen, baromi drága bele a patron. Eredeti vagy utángyártott patron az nekem mindegy.
Árban gondolom 20.000ft fölött vannak ezek a nyomtatók. Én kb. 35.000ft-ot szánok rá max.
Nem nagyon találtam olcsó nyomtatókat, csak mind 100e fölöttieket dobott ki a kereső.
Ezt az egyet találtam a canon oldalán, de lehet már ezt sem lehet kapni.
Canon PIXMA MG5250 Ezt a félét 30.000ft körül árulgatták.
Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném.Üdv: ujhlac
-
Spirit
őstag
-
QwErTy42
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
7200 - 7101
19686 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

(nem nagyon vagyok otthon a témában). Nos, jelenleg egy kellemesen ősrégi HP Deskjet F380 figyel az asztalomon, de már nem bírja a gyűrődést sajnos. Igazából multifunkciós nyomtató kellene, részemről csak a nyomtatás és a szkenner része fontos (egyetem+munka miatt, esetleg ha Wifis, az se baj