- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Daneey
tag
Ha valaki, olcsó, költséghatékony, megbízható notit szeretne magának, ajánlanám az IBM R50e nevezetű notiját. Nagyon jó darab! Itt egy kis mini beszámolóm 2 nap után a notiról: [link]
-
Daneey
tag
Elnézést, egy kicsit OFF leszek. Kiválasztottam a notebook.hu -nál egy n160 eFt-os IBM R50e-t. Szinte ugyanilyen paraméterekkel, ugyancsak n160 eFt-ért, lehet kapni az usanotebook.hu -nál. Most melyiket válasszam
Melyik a megbízhatóbb?
IBM R50e -- notebook.hu -- Bővebben: link
IBM R50e -- usanotebook.hu -- Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Daneey
tag
Értem; akkor már csak 1 kérdés: hogyhogy az Amilo, amit kinéztem ilyen ''jó'' tulajdonságokkal bír, és mégis milyen ''olcsó''. Minden olyan tulajdonság benne van, amit én szerettem volna.
Tehát miért ilyen olcsó?
Szerk.: és neked tetszik a Thinkpad-ok külalakja, design-ja? Tudom, munkára vesszük a gépeket, de azért az is fontos, mit látok...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Daneey
tag
Véleményed szerint, akkor inkább vegyek egy megbízhatóbb gépet? Tudom, te az IBM-t favorizálod, de nem véletlenül. Például a Dell égpek is jók (vagy legalábbis jobbak, mint az Amilo-k)?
De ezt nem értem. Senki se szereti ezeket az Amilo-kat? Annyian veszik, és mégis lebeszélnek róla. Lehet a minőség és megbízhatóság nem 100%...
Nem tudom...
Tehát inkább egy IBM vagy Dell?
Szerk.: amit kinéztem Amilo gépet; egyszerűen olyan jó tulajdonságokkal rendelkezik (P M, intel chipset, 512 MB memo, 40 GB vincsi, cd író...), és aránylag olcsó is: n 166 eFt
[Szerkesztve]
Szerk2.: néztem a legolcsóbb IBM-et(Bővebben: link); ez határozottan jobb mint egy Amilo? Ez is n 166 eFt...
[Szerkesztve] -
Daneey
tag
válasz
AMD Power #1215 üzenetére
Hihetetlen... Most éppen már elhatároznám magam egy noti mellett, amikor épp' beadnak egy kételyítő hsz.-t. De ez mindig így szokott lenni.
Tehát akkor vegyek egy Amilo Pro-t esetleg? (Bővebben: link) Még árban olcsóbb is lenne, mint az Amilo M széria. Vagy AMD szériát (Amilo A) válasszak?
Kérlek titeket, adjon vki tippet (ezek közül)!
Szerk.: a Pro mellett szól
+: 2 év gari
+ XP Pro
+ WLAN
- nagyobb, nehezebb
- nincs Pentium M (avlóban befolyásolná? Egy sima CeleronD és egy P M?)
[Szerkesztve] -
Daneey
tag
A segítségeteket szeretném kérni. Ha ezek közül kellene választani, melyiket választanátok?
- IBM ThinkPad R50e UR0GSHL Bővebben: link
Celeron M, 512 MB, XP Pro.
- FUJITSU SIEMENS Amilo M7400 Bővebben: link
Pentium M, 512 MB, XP Home.
- DELL Inspiron 1150 01 Bővebben: link
Normál Celeron CPU, 512 MB, XP Home. -
Daneey
tag
válasz
AMD Power #1199 üzenetére
AMD Power: Szted milyet vegyek?
- Egy sima Celeron CPU-st: Bővebben: link
- Egy mobil 2.8-as Athlon XP-st: Bővebben: link
Sajnos Acerek - hiába olcsók - , de az általam kiválasztottak mind csak 256 MB memoval vannak felszerelve.
[Szerkesztve] -
Daneey
tag
válasz
Flashcash #1180 üzenetére
Tehát mamár semmiképp sem érdemes asztali procis, vagy nem mobil procis notit venni az akklumlátor érdekében...
Hogy kéne ápolni az akkumlátor-t. Tudom, már erről is van topik, de ott azt olvastam, hogy ha nincs ott a gumi támaszték, akkor ki kell venni hálózati üzemeléskor. Igaz ez? -
Daneey
tag
válasz
Flashcash #1173 üzenetére
Értem, köszi a költői kérdést
Még 1 kérdésem lenne: a következő FS ntoriól mi a véleményetek? Nem tudom hogy lehet ilyen olcsó...
Bővebben: link
Szerk.: ha most lenne pénzem, akkor egy ilyet vennék: Bővebben: link És erről? Sztem abszolút megbízható darab, 3 év gari, op rendszer, minden földi jó technológiával felvértezve. Ja, és Dell
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest