Keresés

Aktív témák

• Coyote2000

őstag

válasz nfsu17 #4525 üzenetére

Tegnap megvettem eletem elso notijat. Asus A3 L 5110 (ha jol emlexem.) Mindossze 182K volt, es megfelel az alabbi kriteriumoknak:

-a játékok kb mediumon menjenek (nfsu elgurul rajta, cod2 es nfsmw mar nem - pontosits, milyen jatekra gondolsz)
    -''viszonylag'' sokáig bírja, ha nem játszom (2.5 ora, az inkabb atlagos - pontosits, mennyi idore gondolsz)
    -halk legyen (nagyon halk)
    -szép, tiszta kijelző (nagyon szep)
    -ne legyen nehéz (asszem < 2.5kg - pontosits)
    -ne melegedjen (meglepo modom 4-6 ora utan is csak enyhen volt langyos egy kicsi helyen - Fujitsu gepek ugyanennyi ido utan mar egetnek!)

Na, ha ehhez meg dobnal is egy kicsit, akkor megkapnad 220 korul az eggyel nagyobb Asust, ami mar 512 MB Rammal, 60GB vinyoval rendelkezik. A videokari ratyi, de 240 korul mar azt is kapsz bele normalisat szerintem.

Nem bantam meg, egy BenQ vagy Fujitsu Siemens (Amilo) helyett valasztottam. Ja, meg a fullos asztali gepem helyett, amit azert sajnalok, mert a CoD2 kellos kozepen kellett megvalnom tole...

[Szerkesztve]

• xedos

addikt

Egyetértek AMD Power kollégával
    Itt egy noti ami a legolcsóbb helyen 267K-ra hirdetnek...
    [link]

Ez elég erős, viszonylag sokáíg megy akksiról, súlya átlagos...
    Kijelzőről nem tudok nyilatkozni...
    Olyan noti viszont nincs ami viszonylag erős és nem melegszik!
    A hang is alapesetben halk lehet, de játék alatt hangosodik!

• AMD Power

titán

Ez a baj ''veletek''!

-a játékok kb mediumon menjenek
    -''viszonylag'' sokáig bírja, ha nem játszom
    -halk legyen
    -szép, tiszta kijelző
    -ne legyen nehéz
    -ne melegedjen

És férjen bele 250k-ba (bruttó).

Nehéz olyan gépet találni ami mindenben megfelel! Lehet , hogy van de a legtöbbször valamelyik elvárásból engedni kell. Kompromisszumot kell kötni. Ez a tipikus kevés pénzem van de jó gép kell! Én ezt megértem , de azért ez nem olyan egyszerű! ;)

Aktív témák