- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
Tegnap megvettem eletem elso notijat. Asus A3 L 5110 (ha jol emlexem.) Mindossze 182K volt, es megfelel az alabbi kriteriumoknak:
-a játékok kb mediumon menjenek (nfsu elgurul rajta, cod2 es nfsmw mar nem - pontosits, milyen jatekra gondolsz)
-''viszonylag'' sokáig bírja, ha nem játszom (2.5 ora, az inkabb atlagos - pontosits, mennyi idore gondolsz)
-halk legyen (nagyon halk)
-szép, tiszta kijelző (nagyon szep)
-ne legyen nehéz (asszem < 2.5kg - pontosits)
-ne melegedjen (meglepo modom 4-6 ora utan is csak enyhen volt langyos egy kicsi helyen - Fujitsu gepek ugyanennyi ido utan mar egetnek!)
Na, ha ehhez meg dobnal is egy kicsit, akkor megkapnad 220 korul az eggyel nagyobb Asust, ami mar 512 MB Rammal, 60GB vinyoval rendelkezik. A videokari ratyi, de 240 korul mar azt is kapsz bele normalisat szerintem.
Nem bantam meg, egy BenQ vagy Fujitsu Siemens (Amilo) helyett valasztottam. Ja, meg a fullos asztali gepem helyett, amit azert sajnalok, mert a CoD2 kellos kozepen kellett megvalnom tole...[Szerkesztve]
-
xedos
addikt
Egyetértek AMD Power kollégával
Itt egy noti ami a legolcsóbb helyen 267K-ra hirdetnek...
[link]
Ez elég erős, viszonylag sokáíg megy akksiról, súlya átlagos...
Kijelzőről nem tudok nyilatkozni...
Olyan noti viszont nincs ami viszonylag erős és nem melegszik!
A hang is alapesetben halk lehet, de játék alatt hangosodik! -
AMD Power
titán
Ez a baj ''veletek''!
-a játékok kb mediumon menjenek
-''viszonylag'' sokáig bírja, ha nem játszom
-halk legyen
-szép, tiszta kijelző
-ne legyen nehéz
-ne melegedjen
És férjen bele 250k-ba (bruttó).
Nehéz olyan gépet találni ami mindenben megfelel! Lehet , hogy van de a legtöbbször valamelyik elvárásból engedni kell. Kompromisszumot kell kötni. Ez a tipikus kevés pénzem van de jó gép kell! Én ezt megértem , de azért ez nem olyan egyszerű!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Netfone
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest