- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
jani0625
aktív tag
-
jani0625
aktív tag
válasz
angel_side #4809 üzenetére
igen a mélben kapott címre utalni és várni, hát nem hiszem hogy meg lehet adni hogy mikor keressenek de meg lehet próbálni megírni nekik hogy mikor keressenek, max újrapróbálkoznak ha nem vagy otthon,de jobb lenne ha otthon lenne vki ha megoldható.
amúgy nekem word vagy excel vagy filmnézéssel, ha mindenből visszaveszel kb 3-3.20 óra. -
jani0625
aktív tag
válasz
angel_side #4801 üzenetére
legjobb tudomásom szertint az A6 és az A3 csak kijelzőben különbözik, ház az nagyon egyforma meg persze minden konfig más.
javaslatom: www.mediafrost.de
nekem bejött.
ja és asust ajánlom. de az acer se rossz,de talán az asus jobb.szvsz
[Szerkesztve] -
jani0625
aktív tag
bocs nem láttam hogy most ott lejjebb van akciózva, így elég jó vásár. azaz így még jobb
az utiköltséget előre kell utalni és ne félj az utalástól, sztem ez egy jó magyar bizalmatlanság,bennem is volt kicsit, főleg apámékban,de annak a cégnek ahol az én megrendelésem több mint a 13ezredik volt nem hiszem hogy megérné lelépni az én kis 1300 eurómmal, mert akkor lehethogy nem lesz még 13ezer megrendelésük amin az én 1300 eurómnél jóval többet keresnek, ráadásul ezután meg lehetne őket taláni és szvsz egy abszolút korrekt cég mármint a mediafrost. De sztem a notebooksbilliger is.
valóban egyszerűbb és gyorsabb lett vona vkivel behozatni,ráadásul olcsóbb is.
a tiednek colour shineos a kijelzője? mert az enyémnek az, meg annak is amit te néztél és ez minden csak nem fakó, sztem kurva szép színei és képe van!!
de ezt akármelyik másik tulaj alátámasztja sztem.
két fajta billencs? ez nekem nem tűnt fel. sztem 1 fajta van. -
jani0625
aktív tag
nem igazán lehet elbaszni.
nem postán küldik hanem futárral, nem ismerem a biztosítékokat de nem hiszem hogy gond lenne. amit belinkeltél én nem ott vettem csak azért azt linkeltem be mert ott jobb a gép leírása,amúgy az is jó hely az értékelésüket olvasva, de kicsit drágább mint a www.mediafrost.de.
Hzcs-nek az írója szart be, sajnos ez a gyenge pontja, az enyém eddig jó, remélem nem lesz vele gond de akkor ott a gari.
tisztán látás kedvéért én a www.mediafrost.de-t ajánlom, de elvileg az általad és általam is korábban linkelt cég(www.notebooksbilliger) is jó de ott tapasztalatom nincs és drágább is mint ahol én vettem. Ha kell számla a gépról azt előre jelezd nekik hogy küdjék a csomagban mert amúgy csak egy e-mailben kapott nyomtatható számlát kapsz! (no aláírás, no pecsét)
ja és a kép a linkedben csalóka! nem teljesen olyan a színe mint a gépen.
[Szerkesztve] -
jani0625
aktív tag
útiköltség pontosan 45 euró, és nekem tényleg 2 nap alatt itt volt de elvileg max 3 nap lehet a GLS honlapja szerint.
német bill ugyanaz mint a magyar, csak más van ráírva, sőt a német és az itthoni eredeti magyar is matricás más kérdés hogy ez csak közelről látszik és jó minőségű.
de már ugye 12.21 van. én a www.mediafrost.de-nél rendeltem de ők a honlapjuk szerint csak 12.22-ig dolgoznak, utána 01.03-tól csak és ha most megrendeled akkor a pénz míg odaér ahogy írtam kb 5-6 munkanap és az átutlás költsége otp-nél 2e ft.
ami viszont a nagyobb gond hogy most náluk is elfogyott az én gépem ami 1284 euró de az egyel gyengébb csak 1129 euró(1.73 PM, 80GB, 512 ram, x700)
meg kérdés hogy visszaveszik-e neked mert nem jellemző, amennyire én tudom
gar itthon is érvényes, lásd Hzcs, aki Ausztriában vette és most az NSE-nél gariztatja a gépét(amúgy ugyanaz a gépe mint nekem)
én is féltem a szállítástól de semmi gond nem volt, nem sínylette meg, a gyári dobozon kívül egy másik dobozba is be volt csomagolva, nagyon patentul.
átutalás meg: bemész a bankba beteszed a pénzt egy számlára és a honlapon megadott számlára átnyomatod csak ugye 5-6 munkanap...
megéri kint venni csak az már nem nagyon lesz meg neked idén. -
jani0625
aktív tag
nincs sehol asus?
ne haragudj de nevetnem kell, csak a saját példámat tudom említeni:
németországból rendeltem, a gépem mai ára kint 320+utiköltség egy 10es, egyedül az átutalás hosszú(4-5 munkanap,de ha mc/ec kártyával fizetsz akkor gyorsabb sokkal), ha beért a pénz 2 nap alatt meghozzák a gépet.
és kapsz egy 1.86os PM procis, 1gb ramos, 100gb vinyós, BT-s, x700as gépet,gar ugyanaz, tudom német a bill de ez nekem tök mindegy.
sztem itthon ennyiért venni gépet pénzkidobás. Itthon a legolcsóbb gépek olcsóbbak mint kint, de 300 e felett már jóval olcsóbbak.
de azért remélem tetszeni fog a gép(nekem is tetszik nagyon az enyém
és nem lesz vele semmi gond. Sok sikert hozzár, és nem kötekedni akartam csak leírtam a véleményem. -
jani0625
aktív tag
válasz
Bekeny003 #4147 üzenetére
ha sold out akkor csak pillanatnyilag nincs,várni kell és lesz!
beregisztrálsz, rámész a gépre,beteszed a kosárba, jóváhagyod, aztán átutalod a lét, ha megjött a pénz akkor már küldik is a kicsikét, nekem 2 nap alatt megjött. Viszont a pénz kb 5-8 munkanap alatt ér oda. Ha ne adj isten nem utalnád át a pénzt akkor törlik a rendelésed. ennyi. Ha kell rendes számla azt előre írd meg nekik mert alapból csak e-mailben küldenek egy teljesen olyat mint az eredeti csak no aláírás meg no pecsét, így ha el akarja valaki számolni akkor nem jó. de nagyon segítőkészek.
milyen modellt akarsz rendelni? -
jani0625
aktív tag
az asus A6V-s sorozatban ugyanaz a toshiba-samsung író van mint az acerben!
viszont korábbi asus modellekben voltak vele gondok illetve az újakban is állítólag válogatós a lemezekkel. -
jani0625
aktív tag
Kérdés: szerintetek érdemes asus notira +1év gari kiterjesztést venni?
-
jani0625
aktív tag
válasz
Dr. Akula 3 #2903 üzenetére
ok, ezt tudom de ez egy alap 1.86os sonomás proci, gyári driver, minden gyári ergo nem tuningos hanem egy teljesen átlagos teljesítmény.
-
jani0625
aktív tag
válasz
Dr. Akula 3 #2891 üzenetére
egy srác nekem átnyomta az x700as gépén készült 2001 és 2003as 3dmarkot és ott 2001 ben 16-18ezret, 2003ban 6000(asszem 6600) felett nyomott a 2005 viszont stimmel 2437 volt.
-
jani0625
aktív tag
-
jani0625
aktív tag
én a legújabb modellre gondoltam ami úgy látszik még nincs itthon!
Pl:
ASUS NB M6VA-S026P
Asus
15.4'' TFT (WSXGA+ 1680x1050) - Intel Pentium M 750 (1.86GHz/2MB/533FSB) - ATI Mobility™ Radeon® X700 128MB - 512 MB DDR2-533 (1x512MB) - 80 GB HDD 5.400 rpm - 8x DVD Super Multi Double Layer - WLAN 802.11b/g - Gigabit LAN - Bluetooth - hochwertige Tasche - optische USB Maus - MS Windows XP Professional (OEM -
jani0625
aktív tag
válasz
alorinc #1701 üzenetére
''Másik felvetésem szintán számokban (pedig nem vagyok Gy. F.):
Németo.:
Asus A6VA-Q025H
1.73 GHz, 80 GB Festplatte, 512 MB DDR2 Ram, Double Layer Brenner, X700 mit 128 MB, 15,4'' TFT WXGA, XP Home
1135E = 279210 Ft
Notebook.hu (Gyengébb gép, remélem ezt elismered)
ASUS A6VA-Q012
1.6 GHz, 60 GB , 512 MB DDR2 Ram, Double Layer Brenner, X700 mit 128 MB, 15,4'' TFT WXGA, XP Home
349999 Ft
Ez nálam 25%-os árkülönbség''
hát igen éppen ezért akarok én is ilyet venni kint. igaz hogy német bill,de azt vagy lematricázod vagy megszokod ha tudsz gépelni, esetleg német wint leszeded és felteszel egy magyar sajátot aztán kész. -
jani0625
aktív tag
asus notiban garvesztés nélkül lehet vinyót cserélni? el lehet ezt otthon végezni vagy szervíz kell hozzá?
-
jani0625
aktív tag
nekem már 1152*864en 17colon egy óra után fájt a szemem
-
jani0625
aktív tag
Kérdés: mekkora a különbség egy 1.73as és egy 1.86os sonomás proci közt 2X512 DDRII-vel, X700-zal kb?
-
jani0625
aktív tag
válasz
cyberjohn_ #933 üzenetére
ha ennyi hibája volt miért nem vitted vissza? 2év gar van rá,nem?
-
jani0625
aktív tag
Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB dobozos
- Thinkpad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer notebook /i5-10300H, 8GB , GTX1650 Ti/ (használt)
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest