- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Rap, Hip-hop 90'
Aktív témák
-
sosperecek18
őstag
válasz
jakobkacsa #4936 üzenetére
Na akkor megint Ez jó az én A6l-emhez?
A Legfelső!
De miután elindítom a flash programot, akkor a6n-et ir ki, akkor most ez mégis jó?
[link] -
xedos
addikt
válasz
jakobkacsa #4768 üzenetére
Jakobkacsa és Dr. Akula!
A főoldalon kint vannak a gépek! Mindegyik ár a fizetendő ár! (Pontosabban kapsz a notiról pecsétes aláírt papírt... ÁFÁ-s számlát még nem kértem..)
Nem értem....Az integrált videokaris kérdést!
Az IBM T sorozata legendássan jó akksiról!
A legtöbbet a T40p sorozat vitte! Abban még a BANIAS proci volt, 9 cellás akksival!
A második akksi a multibayba a Dvd helyére megy - vagy esetleg a 6cellás akksi helyett egy 9cellást. Multibaybe valót árultak 25K körül. Azzal együtt elképzelhető a valós 5-6óra üzemidő! A 9 cellásra 7órát írnak...
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
válasz
jakobkacsa #4740 üzenetére
Ezt én is így tudtam, hogy nincs ilyen gari, de az eladó többszöri visszakérdezés utáni állításainak hittem. Már tudom, nem kellett volna. Még azt is mondta, hogyha ''Nem fut rajta megfelelően a doom3, nyugodtan hozd vissza!''...
-
Dr. Akula
félisten
válasz
jakobkacsa #4754 üzenetére
A noti.hu-n az van az X40-nél hogy ''optikai meghajtó: drive''. Ezekszerint a helye itt is megvan, csak anélkül árulják? Eddig úgy tudtam hogy csak külsős egység használható hozzá, pl. dokkolóban levő, vagy usb-s.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
jakobkacsa #4750 üzenetére
Ez most épp nem az lett volna, azt hittem hogy tényleg lehet ebbe is 2. aksit rakni (mivel nem láttam még közelről ilyet, ezért ellenkező tapasztalatig akármit elhiszek amit ráír a bolt). Ezekszerint az X szériába nincs 2. aksis bővítés, csak a T-sek szövegét copypastelték oda? Pedig egy direkt hordozhatóságra gyurmázó notinál ez azért elvárható lenne, így hihető is.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
jakobkacsa #4749 üzenetére
Ez tény. Mint ahogy az is hogy itt két Turiont hasonlítottunk össze (#4743). Az meg ugyebár azonos.
Illetve volt még egy Turion vs Athlon64 (szintén azonos _architektúra_), illetve celeron vs pentium (ez is).
[Szerkesztve] -
RudiG
tag
válasz
jakobkacsa #4736 üzenetére
Csak annyi, hogy a visszavásárlással kapcsolatban. Azt mondta, hogyha nem megy rajta x játék, nyugodtan vigyem vissza és visszakapom a pénzem. Aztán miokor vittem, az üzletvezető nem ezt mondta...
-
Padam
aktív tag
válasz
jakobkacsa #4537 üzenetére
Koszi, meg annyit had kerdezzek, hogy ez a videokartya mit bir, igy jatekok teren? =)
-
Deathcourier
aktív tag
válasz
jakobkacsa #4490 üzenetére
Ah nekem nem jatekra kell vazze
max half life azt semmi tobb.Munkara kell/lesz!
Amugy linux noti lesz ami par nyilt forrasu jatekot kiveve(wolfeinsten,q3)nem igen megy mas.
Kosz a linket. -
Deathcourier
aktív tag
válasz
jakobkacsa #4474 üzenetére
En is regota szeretnek notit de a clevo es asusok jonnek be a legjobban.Figyelgetek olvasgatok es az altalad megjelolt notira tettem eddig a legtobb csillagot!!
Tudnal meg rola mondani barmilyen tapasztalatot vagy valahol infot?
Masik alternativaja az A6Va!!
Egyatalan az asusokrol! nezegettem a tobbi markat is de pl az ibmeket draganak talaltam.Mas lehetseges alternativa? Nalam amugy az asus formavilagot nem sok notebokk ubereleni.
Kosz! -
Sipi
addikt
válasz
jakobkacsa #4460 üzenetére
Azért az sem semmi, hogy egy jobb proci minimum 40 giga... Én egy ótvar szar 20 gigásnak is örülnék...
Sipi -
AMD Power
titán
válasz
jakobkacsa #4460 üzenetére
Jók az Acer-ok! De az Asus-k jobban felszereltek! Az Asus nagy ''fegyvere'' az Acer-ral szemben a 2 év Garancia!
-
amargo
addikt
válasz
jakobkacsa #4309 üzenetére
Köszönöm!
Erre voltam kiváncsi(!), akkor maradok a gyengébbnél bőven elég lesz az a konfig is.
Azt nem tudtam, hogy a VGA-nal minek hívják a speed stepet, most már ez is megmarad bennem
(Azt gondoltam, hogy az erősebb többet fogyaszt, de írtad is, hogy az X700ban már más chip van, ami jobb, amivel kevesebbet fogyasztana! Csak az a fránya teljesítmény zabálja az áramot)
Kössz még egyszer! -
szijartg
őstag
válasz
jakobkacsa #4309 üzenetére
egyetértek és megfontolandó amit a kolléga mondott
-
sbazsi
veterán
válasz
jakobkacsa #4267 üzenetére
ha a specifikációt nézed, akkor már csak az intel van ott.
miért pont törni? esetleg balta? -
Bekeny003
tag
válasz
jakobkacsa #4171 üzenetére
Gondoltam, h körülményes dolog, de azért ennyire?
Ráadásul nem is bp-i vagyok, de akkor utazgathatnék a notival? Pff... -
Bekeny003
tag
válasz
jakobkacsa #4166 üzenetére
Köszönöm, nekem is yó ezt hallani...
A másik kérdés. Ha veszek német bill.-el notit, akkor bármelyik számtech boltban ki tudják nekem cserélni magyar billentyúzetre? Ezzel ugye nem veszik el a garancia? -
AMD Power
titán
válasz
jakobkacsa #4166 üzenetére
Ezt örömmel hallom. Azt tudtam , hogy az Acer-ra az 1 év az Nemzetközi , de sajnos az Asus-ban nem voltam biztos!
-
ByB
addikt
válasz
jakobkacsa #4011 üzenetére
''...170cm magas szőke lányt keresnél pesten...''
-
szijartg
őstag
válasz
jakobkacsa #3970 üzenetére
ez így van... a boltosok nem tudnak semmit kiírni a hirdetésükbe pontosan.
pedig ha minden pontos lenne, akkor mennyivel is szebb lenne az életünk -
Spada
tag
válasz
jakobkacsa #3963 üzenetére
meg a 370, 380 is gondolom
-
parandroid
félisten
válasz
jakobkacsa #3956 üzenetére
''A SpeedStep hiány = a ventillátor maxon pörög folyamatosan?
nem, csak kevésbé (kevesebb lépcsőben) szabályozható a sebesség és feszültség, magasabb a minimum energiafelvétel, stb.''
Nem szabályozható a sebesség és a feszültség, éppen ezt jelentené a Speedstep. A processzor folyamatosan a névleges órajelén üzemel. Ezzel együtt a ventilátorok csak bizonyos hőmérséklet elérése esetén kapcsolnak be - nyilván sűrűbben, mintha a processzor leszabályozná magát, ha idle.
''mint mondtam, a C-M-ek is mobil procik, csak az előző generációsak, és picit le vannak csupaszítva'' A Celeron M mindenben egyenértékű mobilprocesszor a Pentium M-mel, csupán a másodlagos gyorsítótára fele annak (Dothan mag esetén 2MB helyett 1MB), illetve hiányzik belőle a Speedstep technológia támogatása. Potens, erős processzor, csak viszonylag alacsony órajelen, bár az 1,5-1,6-os változatokra már teljesítmény szempontjából is érdemes odafigyelni. Csak hát az energiatakarékosság, és ezáltal a hő és zajtermelés...
p -
shame_
csendes tag
válasz
jakobkacsa #3956 üzenetére
Hmm.. én találtam egy notit: 1,4 CeleronM, X700 128MB, 512 333 DDR, 1400*1050 SXGA
Bruttó 300 alatt.. ezen már csak el lehet dolgozgatni ArchiCAD-ben? -
shame_
csendes tag
válasz
jakobkacsa #3943 üzenetére
Köszönöm a választ!
A helyzet adott: szükség van egy notebookra, amin az említett két alkalmazás elfut, és 260-270 bruttónál nem drágább. Tehát magyarul ennél feljebb nem lehet menni. Azért kérdeztem, h kb. mekkora asztali procinak felel meg, mert annál van viszonyítási alapom.
A SpeedStep hiány = a ventillátor maxon pörög folyamatosan? -
szijartg
őstag
válasz
jakobkacsa #3897 üzenetére
az Asus tényleg jó.
már péntek óta boldog tulaja vagyok egy A6VC Q014-nek!
eddig a tapasztalataim nagyon jók. nem tudok rosszat mondani róla!
a 15,4'' kijelző tetszik. Color Shine is nagyon jó, és éles tiszta képet ad.
Aktív témák
- Apple Macbook Air 2020 8/256GB dobozos
- Thinkpad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest