Hirdetés
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcélAgyar
tag
Sziasztok, egy ismerősömnek keresnék gépet, a maximum keret 250 ezer forint lenne, csak új jöhet szóba. Főként gépelésre, irodai alkalmazásokra, filmezésre használná, fontos, hogy jó képminősége és hangszórója, erős akksija legyen. Sokat hordozná! Elsősorban HP és Dell gépet szeretne.
-
AcélAgyar
tag
Erről [link] mik a vélemények?
-
AcélAgyar
tag
Erről [link] kérhetnék véleményt? A leírás alapján durván jó gép, van valakinek tapasztalata róla?
-
AcélAgyar
tag
válasz
B-Clone #128226 üzenetére
Eszerint a teszt [link] szerint jól sikerült a hűtése és bár műanyag, mégis stabil gép, ez [link] pedig a műanyagházat és a gyenge merevséget hozza fel negatívumként, viszont a hűtést és a teljesítményt szintén jónak minősíti. Mindkettő szerint a throttlinggal nem fogunk találkozni.
A telemaxról én sem hallottam sok jót, konkrétan jót egyáltalán nem, ezért erősen gondolkozom az Y520 megvételén, viszont 300 ezernél nem szeretnék többet költeni gamer laptopra, és ebben a kategóriában csak ez a két gép játszik, a Dell 7567 egyelőre drágább, a HP-tól Isten óvjon, esetleg az MSI Leopard (MSI GP72 7RD-025XCZ Leopard) még elgondolkoztató.
Erről esetleg tudsz valamit, vagy más ismeri? Tesztet még nem találtam róla.
-
AcélAgyar
tag
Sziasztok!
Egy elsősorban játékra és multimédiás használatra alkalmas gépet szeretnék vásárolni, két kiszemeltem van: Lenovo Y520 és Acer VX15.
Mindkettőben i5 processzor és nVidia 1050-es kártya dolgozna. A Lenovoval jók a tapasztalataim, de az Acer gépeit is dicsérik, a két gép közül melyiknek jobb a hűtése, melyik a jobban összerakottt és az optimalizáltabb? Melyik a masszívabb?
Ha van valakinek tapasztalata, információja ezekkel a gépekkel kapcsolatban az kérem ossza meg velem.
Lenne még egy kérdésem ez pedig a RAM mennyisége. A 8GB RAM mennyire nevezhető tartósnak, érdemes bővíteni 12 GB-ra vagy 16-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dark Souls sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- Milyen videókártyát?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest