- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
uzani
újonc
Sziasztok!
Két laptop között vacillálok:
https://m.alza.hu/asus-vivobook-s16-s5606ma-mx008w-mist-blue-d12499261.htm
és
https://m.alza.hu/lenovo-ideapad-5-pro-16arh7-d7994404.htm?kampan=adw1_notebooky_pla_all_mv_notebooky_c_9105524_NT357n94hu66&gad_source=1&gad_campaignid=21060467886&gbraid=0AAAAAD2xsm5PpU5EWlQc0btolFKIuqc2m&gclid=CjwKCAjw56DBBhAkEiwAaFsG-ouDl9KJvCXXSqmcNECFT079zb8l4HVyQOuZPV_cUgtJAxnSySLTIxoCj54QAvD_BwEAlapvetően fordításra használnám (Trados Studio), közben böngészőben Glosbe, DeepL, na meg CharGPT. Fontos, hogy gyors legyen, 16 colos kijelző, jó felbontás, halk laptop legyen. Főként itthon használnám. Az pluszt jelent, ha második monitort is tudok hozzá kapcsolni.
Azt olvastam valahol, hogy az Asus Vivobook hűtése olykor hangos - erről esetleg van valakinek tapasztalata?
Megéri a ráfizetést a Lenovo?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
uzani
újonc
Sziasztok!
Tavasz végén vagy nyáron lenne esedékes új laptop vásárlása. Valószínűleg itthonról fogok fordítani, amihez az SDL Tardos Studio programot tervezem használni. Ez Windows operációs rendszerre lett kitalálva, Apple gépeken is van, akinek sikerül futtatni, de én inkább nem kockáztatnék.
Játszani nem szoktam gépen, amire használnám még: netezés, fotók rendszerezése.
Leginkább itthon használnám.
Fontos, hogy elég nagy legyen a képernyő, 16” kijelzőre gondoltam. Nagyon szeretném, ha egyben nagyon halk és “csinos” is lenne, az ASUS Vivobook kifejezetten tetszik.
Árban 400 ezer körül gondoltam.
Akár használt gép is szóba jöhet.
Kérdésem még, hogy szerintetek ehhez a fordítási tevékenységhez, ahol ugye a fordítói program mellett több szakszótár, adatbázis, Google oldal stb. meg van nyitva, valami szuper processzor kell? És ha igen, akkor melyiket ajánljátok?
Előre is köszönöm a segítségeteket! 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged