Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
nonames #56772 üzenetére
Találd ki, mit akarsz, 15-ös gépet keresel, és akkor belinkelsz 12 collosat (kétszer ugyanazt).
A LIFEBOOK mindig is Fujitsu által gyártott, üzleti gép volt, nem összetévesztendő pl. az Amilo sorozattal, ami összeszereltetett, teszkógazdaságos cucc volt, a FuSi forgalmazásában.
-
Chaser
legenda
válasz
nonames #29137 üzenetére
Annyit bír amennyit bír. Pontosan senki nem fogja megtudni. Egy gépből ne vonj le következetést. Valakinél többet van a gép garban, mint használatban. Másnál letelik a két év gar, rá egy hétre meghal a gép. Megint másnál letelik a gar és még használja 3 évig. Üzleti gépeknél nagyobb az esély, hogy tovább bírják. De a felhasználás módja sem mindegy, stb. 150-ből már elég jó használt üzletiket lehet venni, sokszor több mint két év garal.
szerk: Dhampir: Az adott kiépítéstől függ
ez kb olyan, xy autót mennyiért érdemes megvenni?
-
Tikakukac
titán
válasz
nonames #29137 üzenetére
Hosszútávra venni egy telibeműanyag gépet azért kemény. Nem beszélve támogatásról és egyéb használatból adódó gondokról. Ha valakinek tuti gép kell, akkor zsebbe kell nyúlnia.
Én meg 200k-ért vettem egy túlmelegedős műanyag kupacot. Nem azért megy még mindig, mert olyan jó gép, elhiheted...Whysperer: kb. Olyan 200 ropitól indulnak az olyan gépek, amiket már mernék én is venni, ismerve egy átlag gép életét.
nonames: AZ első tulaj nyeli be a cuccok értékvesztésének nagy részét. Én új gépet tuti nem veszek életemben többet, max ha eláraszt a pénz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nonames #29063 üzenetére
Szia!
Igen az Asus K50 széria förtelmes, nekem is volt, engem a melegedése kiborított, fekve ha rajtam volt nem is lehetett használni annyira felmelegedett az alja, anyaghasználata nulla, és gyakori az alaplap hiba, illetve a vga, valamint a kijelző gondok. Na de ez már nem is lényeg, hanem inkább a te új gépedre visszatérve használt is megfelelne vagy csak új? Illetve milyen árban keresel körülbelül?
A feleséged új gépéről is ugyan ez a kérdésem lenne hogy használt jó e, illetve mennyit szánnátok rá. Szerintem ha egyszerre sok oldal lesz megnyitva akkor a netbook lassúcska azért.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest