- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Tendd #135316 üzenetére
tablet cpu, i3-as modell win nélkül 120-ért van, ez a gép így kb pénzkidobás, semmire nem való
de látom többiek is elmondták
vagy növelsza akereten vagy lentebb adsz az igényekből, sztem egy nyamvadt dvd elhagyása nem a világvége, de egy winé sem, nézz szét aprón, legális lehet venni bolti árnál jóval olcsóbban win licenszeket -
Tikakukac
titán
válasz
Tendd #135316 üzenetére
A Youtube elmegy. Mármint az elmegy és pont. Bármi más megindul a háttérben, kezdődik a vesszőfutás, avagy csörög a telefon, mint nálam szokott: mi van a géppel? Nem csinál semmit! Pedig csak egy PDF-et nyitottunk meg! Most akkor mi lesz?
Ez egy klasszikus példa, amikor emberek elhiszik, hogy pötty hardverrel is hasítani fog a rendszer ás kiírnak cégesre is lehetetlen kereteket. Nem fog menni, mert én 6 évestől 88 éves korig szoktam figyelemmel kísérni emberek pötyögését és sosincs olyan, hogí zéró multitask. Eleve baromság, hogy mindig mindent csukogasosn be az ember 2017-ben az vérciki. Egészen addíg, amig ilyen szinten van megírva a legtöbb szoftver és így kezel a win bizonyos eseteket, addig csak a hardver húzza ki a segget a vízből és az nem ez a proci lesz.LeventeV:
Lehet Karácsony közeledtével bekerülnek akciókba.
Hát olcsóbbak nem lesznek, ezt veheted készpénznek. Az ünnepek eleve nem ezekről szólnak, hanem a 30 raklappal vásárolt bagóért vett gépekre.
Új 430-ban ott az IPS, minap is találkoztam egy sráccal, nagyon szereti, meg kell venni. 440-be utólag kell panelt rakni, abban gyárilag dummy kijelző van.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Tendd #135307 üzenetére
Én iylenkor azt szoktam mondani, hogy nem tudok segíteni, keressen magának gépet. Ugyanis egy belépő szintű vacakkal lesz 15-20 hiba, amit majd neked fog felróni, hogy miért ilyen szart vetettél vele.
Az AY034NH típust nem forgalmazták Magyarországon, úgyhogy érdekes lesz a garancia intézése. A W4N08EA-t keresd a 250-esből, az a legolcsóbb win-es gép.
(#135308) dkaro : ez olyan messze van az irodai géptől, mint a Felcsút az NB1 győzelemtől..
-
Chaser
legenda
válasz
Tendd #135302 üzenetére
Ha kompromisszum mentes kell tegyel meg hozza 2-300k-t, es akkor mar kevesebb dologba lehet belekotni
Ha nem hasznal dvdt minek? Ha szoko evben 1* szinten minek?
Fhd egy dolog, attol also kategoriaban meg ocsmany van, barmire hasznalja azt mindig latni fogjaNem ismerem az emlitett modellt, annyit tudok lesz vele kompromisszum boven
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged