Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kíváncsi voltam a válaszokra. Kíváncsi voltam, hogyha majdnem pontosan leírom egy 13"-os retina mbpro specifikációját, akkor fogja-e valaki azt ajánlani, vagy mindenki csak a windowsos gépek közül válogat.

Egy ilyent fogok venni: [13" Retina MBPro]

Tökéletesen megfelel az elvárásoknak és szerintem ár/érték arányban a legjobb választás most. Mégse ajánlja senki... miért?

Ennyi pénzért ilyen kijelzővel rendelkező laptop más gyártónál nincs. Az Iris grafikus chip integráltak között szerintem jelenleg verhetetlen. Gond nélkül tolja a képet 2 22"-es FHD monitorra HDMI-n, és Thunderbolton keresztül. Minden windowsos szoftvernek van alternatívája, de ha valaminek nincs, akkor parallel desktopban az OSX-el párhuzamosan futtatom mondjuk a 8.1-et is.

Addig eljutottunk már tehát, hogy a normál laptopok között nincs olyan, ami felveszi a versenyt ár/érték arányban ezzel. De akkor mégis miért nem ajánlja senki? Itt vagdalóznak sokan az ilyen gép 450+ alatt nincsen, és hasonló kifejezésekkel, miközben csak jobban szét kellene nézni a piacon.

Minden esetre van egy iPadem vonaton netezgetni, tehát akár nagyobb gép is lehetne, csak kíváncsi voltam, hogyha pontosan írok le egy gépet kb. akkor benne lesz-e az ajánlottakban. Vagy szimplán azért, mert nem HP, Fujitsu, vagy Dell, már szóba se jöhet :) Nem tévedtem, ezt az eredményt vártam.

Új hozzászólás Aktív témák