- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #83287 üzenetére
"Felesleges veled veszekedni mivel nem érted meg... "
De, megértem, ha érvekkel alátámasztod. De itt csak szimpla leoltást látok részedről és a többiek részéről, az ilyennel nem sok mindent tudok kezdeni.
"Igen sok ember tolja régi hardverrel, de amikor megvette meg erősnek számított..."
Vagy akkor sem számított annak. Pl. az én említett Inspiron 1525-öm például akkor sem volt erőmű, mikor megvettem, T3100 volt benne, az olyan, mint ha egy mai U-s Pentiumost vennél, szóval olyan 110-120 ezer.
És még mindig nem csak 2 magos bay trail van 100 ezer körül.
Autós hasonlatban egyébként olyan, amit előadtok, mint ha azt mondanád, nehogy megvedd a 2,5 milliós Suzukit, mert annyiért nem lehet autót kapni, 5 millió alatt nincs normális autó, csak szenvedni fogsz vele, ha már nincs pénzed rá, akkor inkább vegyél egy 5 éves Audit, azt is megkapod 2,5 misiért. Holott ennél a kérdés nagyságrendekkel összetettebb pro és kontra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged