Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Mikor ezek a fogdosások mennek mindig kuncogok. Gyerekek. Hányan láttatok olyat, hogy csak úgy kettényílt keresztben a laptop? Nem sokan. Mert teljesen mindegy, hogy te mit érzel kívülről. Belülről hullanak széjjel. Mind. Nem kintről befele. Érzésre ez a gép is egyben volt. 3 tekerés a csavaron és már mondtam is, hogy okay, ez ilyen, tutira a másik is ez lesz. 350k-s G-s Asusból behoztak egy flottát. Pedig az még "gép volt". Elsőben 4 csavar forgott. Másodikban 5. Következőben is 4. Többihez nem is nyúltam. Az egész videovágós kontingens ment gariba.
Hogy ezen felül még milyen hibák vannak, igen, vannak, abból is lehet válogatni. Csak azért szerintem érzed te is, hogy ez így elég ingovány.
Mosógép és egyéb témára megoldás megvolt: köbö 20 éves ipari Bosch van mindenből nálam. Halál egyszerű, agyonra biztosított, durván mechanikus mindenük. Mosogatógép agyonveri anyám hipermodern Whirlpoolját. Sok vizet eszik? Sokat. Villanyt is kér? Kér. Kell ehhez is 6 havonta új lap? Nope.
És ennyi a sztori
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest