Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz KubanitoS #127869 üzenetére
Köszönöm Az összefoglalót pótolom ezennel
De előtte: tudom a radium kétes értekű, de a pénz sajnos nagy úr. Az y50 vinné a primet ennyiért amúgy, csak picit fázom az 1 év garanciától, szerintem újonnan az érne 280 at is, és nem tudom mitől adjak 180 ért. Ugyan azt állitjak, csak 8-10 üzemóra van benne és kiallitva volt párszor, de honnan tudnam ellenőrizni hogy igaz-e ez vagy kamuznak ?És akkor az összefoglaló :
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-1,5 héten belül, sürgős
(2) A gépre szánt összeg forintban? max 250 ezer.
(3) Felhasználás? minden, irodai munkától filmezésen és photoshopon át játék is
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Főleg stratégia, esetleg némi witcher 3 vagy Skyrim
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Nem hat meg de 14 es legyen minimum
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Igen használnám
(7) Operációs rendszer? Teljesen mindegy, majd én felteszem rá a win 8 at
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Megfelel a HDD is, majd ha lesz + pénz bővitem SSD vel
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) Nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Használt is szóbajöhet, ha van rá valamennyi garancia
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
- Eladó Macbook Air A1370 Laptop.
- GYŰJTŐKNEK! Lenovo Thinkpad W701 i7 820QM/8GB RAM/FX2800M
- Lenovo L14 gen 2a Ryzen 5-5650U / 16GB RAM / 256GB SSD / EU Billentyűzet / 6 hónap gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest