Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Ez a HP MicroServer mennyire lehetne jó választás? Én építeni szerettem volna NAS-t, de ennyiből nem jönnék ki egy 4 lemezes esetén, sőt ha jól látom, akkor az ODD helyére is befér egy. BD25/50 menne róla egy Dune Duo-ra, meg olyan 500-600 torrentet kén futtatnia egyidejűleg, plusz szeretnék a routerre pár kamerát is csatlakoztatni, vagy a gépre. Pontosan nem tudom, hogy miként működik ez. Erre megfelelő választás lehet? Ha van drágábban, ami jobban megfelelne, akkor jöhet az is. Max 60-ig, mivel körülbelül egy 3-4 lemezest annyiból tudnék összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- ArchiCAD és Artlantis topik
- eFootball
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic CDE4600-L 46" LED Monitor
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- IPhone 16 256GB One! Bontatlan! Jótállás: 2028.04.10 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest