- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
Sziasztok!
Nem sok információt találtam a fórumon MSI Optix MAG301CR2 monitorral kapcsolatban, ezért gondoltam leírom a tapasztalatomat:
black friday alkalmából sikerült jó áron beszerezni. Elég nagy váltás volt részemről Dell P2214H Monitor -ról (21,5", IPS), 29,5", ívelt VA panel, 200hz-re váltani.
Soha nem használtam ívelt monitort, ezért kicsit tartottam tőle. Elsőre szokatlan volt, de amint belőttem a megfelelő távolságot fel se tűnik. A kijelző kezdetben bántotta a szememet, de feltettem a gyári driverét + beállítottam 200hz-re és utána már minden rendben volt. Talán egy nagyon kicsit jobban fárasztja a szemet, mint az IPS tette.
Röviden: nagyon nem bántam meg, ég és föld a részletbeli különbség (előző monitorom már kicsi volt az Apexhez).
Ha van valakinek kérdése, akkor hajrá! -
ROBERTOH
őstag
Ma végül megvettem a kiszemelt monitort: egy Dell P2214H-t, prémium kalibrálással. Már csak a színprofilt kell beizzítanom
Ez úton is köszönöm mindenkinek a segítséget a választásban!
-
ROBERTOH
őstag
DELL P2214H-t használ valaki közületek? Mi a vélemény róla?
Állvány forgatás stabilitása illetve játék (fps) alatti képminőség érdekelne. És hogy mennyire érzékelhető a különbség egy fényes felületű kijelzős monitorhoz képest (világos szobában). -
ROBERTOH
őstag
(még mindig töröm a fejem, hogy milyen monitor legyen
)
Milyen 21,5"-os (relatíve) olcsó, matt kijelzős ips monitorokat tudnátok ajánlani?
szerk.: a Dell-nek még az oldalán se találtam leírást erre vonatkozóan a monitorokról (hogy matt vagy fényes a kijelző)
-
ROBERTOH
őstag
válasz
Mikisys #47924 üzenetére
21,5"-os TN panelesek közül tudtok olyat javasolni, aminek jó (vagy a tn-esek közül jobbak) a színei?
Másik kérdésem az LG MP55HQ-P-ről lenne: mi a véleményetek róla? Sebességben felveszi a versenyt egy tn panelessel? (fps-re is használnám)
Előre is köszi!Köszi a philips-es javaslatot, de 47k most sok lenne nekem
-
ROBERTOH
őstag
Sziasztok!
Monitort szeretnék vásárolni kb 30.000Ft-ig. Böngészésre, filmnézésre és FPS-re használnám. Ha lehet, akkor matt legyen a kijelző. Dvi/vga csatlakozós. Létezik ennyiért ilyen? Ha nem, akkor mit tudnátok még ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Adobe Lightroom topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- KOORUI 24E4 Gamer Monitor!24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc-G-sync/
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest