Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nite
őstag
sziasztok!
valakinek esetleg ismeros? Acer Nitro XZ272Pbmiiphx FreeSync 27" hajlított
elegge raklamaron van, de meg egy youtube review-t sem talalok rola :/
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Nite
őstag
válasz schawo #108446 üzenetére
ezt a "flicker free"-t en sehol sem talalom
AOC 27G2U/BK és ACER NITRO XV272PBMIIPRZX kozott sem tudok donteni
Paid my dues!
-
Nite
őstag
válasz Redplee #108571 üzenetére
AOC 24G2U/BK
24", 1080p, 144Hz, IPS, magassagallitas, forgatas, dontes, hangszoro, "gamer"-es megjelenes, jovoheten en is rendelemja, 58k
Paid my dues!
-
Nite
őstag
válasz Redplee #108581 üzenetére
igen azt en is olvastam, de ott a 14 napos elállás lehetősége, visszakuldod es kersz masikat, vagy... megveszed az oazisban pixel garanciaval es akkor szallitas elott kibontjak es megnezik neked [link] igaz, ott most 64k + 4k a pixelgari
en nem hinnem, hogy ne lenne stabil, persze max magasra felhuzva elkepzelheto, de nekem ugy is minimumon kell
kozben latom az alza ki is fogyott a keszletbol
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Nite
őstag
-
Nite
őstag
válasz ravensky13 #108626 üzenetére
de az a Dell csak 60Hz azt hittem 144Hz a celertek
Paid my dues!
-
Nite
őstag
válasz ravensky13 #108632 üzenetére
ha lenne mivel kihajtsam az 1440p-t en azt vennem amit legutobb linkeltem
AOC Q27G2U/BK[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Nite
őstag
-
Nite
őstag
ezeknek a kommenteknek miert adsz hitelt? "Nem fogsz pixel hiba nélkül ilyet kapni."
bizotsan o gyartotta kezzel a paneleket, de figyelj, en eppen most tervezek venni magamnak, ha gondolod miutan kiprobaltam es nincs problemaja, atveheted tolem beszerzesi aron +10k a faradozasaimert
viccet felreteve, veszel hozza oazis pixelgaranciat, es keresnek neked egy hibatlant es azt kuldik el
Paid my dues!
-
Nite
őstag
válasz tupacamaru #108729 üzenetére
nem tudom megfogalmazni neked tudomanyosan, de miutan volt szerencsem par napig 144Hz-et hasznalni es visszatertem 60Hz-re, szornyu volt! meg a windows-ban az ablakok mozgatasa is darabos!
Paid my dues!
-
Nite
őstag
nekem inkabb a kontraszt! minel elesebb legyen a visual studio resharper intelli sense szinezese, valamint nekem fontos hogy az emulator a szinek a leheto leg kozelebb alljanak a valosaghoz, fps, hz csak gamingre kell, persze a magas frekvencia szerintem kimeletesebb a szemnek
Paid my dues!
-
Nite
őstag
-
Nite
őstag
sziasztok!
kompetitiv fps-re kellene nekem 144hz-es monitor, az AOC Q27G2U-ról vannak a topikban tapasztalatok? tetszik nekem, de egy erdemleges tesztet nem talalok rola, csak nehany youtube videot iszonyatos ghosting-al.
ha lejjebb adnam a felbontast, akkor 24.5" ips is szoba johetne, pl. az ACER PREDATOR XB253 a sokat sztarolt AUO panellel, de az meg a totallydubbed teszjeben produkalt olyan undorito bevilagitast, amire meg a 14 eves samsungom sem kepes.
vagy vegyek ismet 10+ evre monitort es nyuljak a zsebembe egy LG 27GL850-ert aminel meg IPS glow-ra panaszkodnak?
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Nite
őstag
sikerult konszenzusra jutnom onmagammal abban, hogy IPS lesz a befuto technologia, valamint abban is, hogy (szerintem) nekem meg fog felelni 27"-on az 1080p
igy mar csak egy kerdesem maradt, ACER NITRO XV270PBMIIPRX avagy AOC 27G2U/BK
az ACER 9k-val rovidebb az oazisban, valamint 5 ev gari es ingyen posta, az AOC-ra 3 ev gari van, cserebe az ACER-rol 0 erdemleges tesztet talaltam, az AOC-rol viszont eleg jokat mond mindenki
Paid my dues!
-
Nite
őstag
sziasztok! XIAOMI Mi Gamer 27'' Sík QHD 165 Hz 16:9 FreeSync IPS LED Gamer monitor
eleg meggyozonek tunik a parameterei alapjan, ez az olcso husnak hig a leve buktato lenne?
gyanitom nem AUO paneles de a keves youtube-os teszt alapjan nem nagyon szidjak! igazabol szerintem a 4ms nekem megfelelne csak ne legyen ghosting meg ipa glow!
valakinek esetleg gyakorlati tapasztalata van a monitorral kapcsolatban?
Paid my dues!
-
Nite
őstag
sziasztok, kernek egy helyzetjelentest a piacrol, az alabbiak alapjan:
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
~150K
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
27", 1440p, 144Hz
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
IPS (AUO?)
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
sik
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
gaming, film (IPS glow?)
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
4070Ti, G-sync
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,MKV switch, jack 3,5mm, stb-stb)
display port
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
nem
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
magassagallitaskoszonom
Paid my dues!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Milyen TV-t vegyek?
- Rendszergazda topic
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest