Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
válasz koti199204 #129270 üzenetére
Bármelyik lehet jó döntés.
Ami a Zowie-t illeti, a pro játékosok nem törődnek a képtöréssel, hiszen pl 240Hz felett sokkal kevesebb ideig látható megtört kép. Számukra legalacsonyabb input lag ami fontos, amit pedig úgy érnek el, ha nem élnek ilyen huncutságokkal, ergo fps limitet sem állítanak be játék közben.
[ Szerkesztve ]
-
herrkoser
tag
válasz koti199204 #81214 üzenetére
Én is ugyanebben a dilemmában voltam. Sikerült élőben megnéznem az LG-t, ami után végül az Acer mellett döntöttem. Számomra teljesen rendben volt az LG képminősége és azt hiszem ugyanezt a képpont sűrűséget tudja az Acer is. Az LG számomra egyszerűen túl nagy volt egymagában, bár biztosan meg lehet szokni. ?éret szempontjából optimálisabbnak éreztem a 27 colt 16:9-ben, ami mellett üzemel majd egy teljes értékű második monitor is.
Panel tekintetében az LG ips, az Acer pedig VA. Az Acert nem tudtam letesztelni, emiatt félek is tőle a lassú response time miatt, mert elsősorban én is játékra vettem. Brekk írt korábban pár gondolatot a monitorról, úgy emlékszem ő kifejezetten gyorsnak találta ezt a panelt, nem tapasztalt számottevő ghostingot, emiatt mertem végül megrendelni. Online fórumon annyit találtam olvastam még, hogy 144hz-en, normál profil beállítások mellett 6.5ms válaszidőt mértek a monitornál, ami VA paneltől elvileg kifejezetten jónak számít, de majd a hozzáértők elmondják. Én hétfőn kapom meg a készüléket, majd beszámolok róla.
-
piero86
aktív tag
válasz koti199204 #81214 üzenetére
Nekem az az Acer van. Meg vagyok elégedve vele, de ki kell fogni a jobb darabot mert valamelyiken eléggé nagy a bevilágítás. Szerintem az 580-hoz pont jó lenne.
Beszélsz Brekk-el keres neked egy jó példányt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- Napelem
- PlayStation 5