Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekk
addikt
-
Cs1csó
félisten
válasz Krisz0418 #70232 üzenetére
Üdv ajánlom az árösszehasonlító oldalakat, pl. elég jó az arukereso.hu ahol szükíted pl. a keresést 35 e alatti , FHD, és akár ár szerint, vagy népszerűség szerint is rendezheted.
A HDMI - DVI és a Displayport is modernebb csatlakozók (a d-subbal ellentétben) itt inkább az a lényeg ha TV-t (modernebb lapos tévé) és monitort is akarsz PC-vel összekötni akkor a videókártya HDMI kimenetére a tévét a DVI kimenetére a monitort érdemes kötni. Amennyiben csak montiort akarod a pc-re kötni akkor végülis mindegy a lényeg hogy HDMI -DVI - Displayport közül valamelyik mindkettőn legyen.
Ahogy néztem 35 alatt 22 colos, FHD, max 5ms válaszidős, ips panelben érdemes gondolkodni. Tehát amiket linkeltél az jó
A Philips talán azért is jobb mert a DVI mellett - amivel a vidikariddal kötnéd össze marad egy HDMI port szabadon, később egy tévére is rákötheted.Ha erre a Philips 227E6EDSD monitorra amit linkeltél árukeresőn rákeresel akkor találsz helyet ahol ha jól olvastam ingyenes szállítással 33 249 Ft-ért házhozviszik.
-
Cs1csó
félisten
válasz Krisz0418 #70254 üzenetére
Ezek közül valószínű egyikkel sem járnál rosszul, az lenne a legjobb, ha meg is lehetne nézni legalább működés közben de ez a mai világban nehéz. Próbálj róluk teszteket olvasni.
Aki az AOC-ot ajánlotta lehet igaza van én inkább a csatlakozók és az IPS- FHD-22" - max 5ms válaszidő fontossága miatt írtam, hogy ezeket érdmes figyelni ilyen áron van sok TN panel és lassabb válaszidő. -
-
félisten
válasz Krisz0418 #91371 üzenetére
Azt mondják 100FPS felett nem fogod észrevenni a szétesést, képtörést.
Keress olyan monitort, aminek a gyári preset-jei között alacsonyabb képfrissítés is szerepel (144Hz, 120Hz, 100Hz, 85Hz, stb.), majd ehhez lövöd be a max frame rate-et."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
nyul105
senior tag
válasz Krisz0418 #109963 üzenetére
VA panel, tehát szép fekete.
A válaszidőnek utána kell nézni, valamit ez méretben túl nagy lehet 1440p-re, de meg kell nézni a ppi értéket hozzá, plusz olvass reviewkat.
A géped elég jó hozzá, főleg ha gsync compatibis (feljebb linkeltem a listát).
Ívelt, érdemes megnézned egy ívelt monitort, hogy tetszik e : media markt. -
őstag
válasz Krisz0418 #110329 üzenetére
Ige közben megnéztem nem tűnik rossznak. Bár én legtöbbször rossz árték arányúnak tartom az Asus termékeit. Ez nem sokkal drágább, de jobbnak tűnik agari is több.
Acer PredtorOFF: ez az összefoglaló nem túl idejét múlt már?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Krisz0418 #110369 üzenetére
Igen a profik. Pont ez írtam. Aki viszont itt rákérdez vélhetően nem profi. A csúnyább kép és színek egy átlagosabb felhasználónak is feltűnnek. Én egy viszonylag egyszerűbb IPS-ről váltottam most kényszerből egy jobb TN-re és azonnal zavart a rosszabb kép. Pedig az előző IPS után amikor a haveromat meglátogattam minden alkalommal ahogy beléptem a szobába távolról is rögtön feltűnt milyen szép a kép. Ez csak egy szemléltetés, hogy mennyivel feltűnőbb ez mint a válaszidő.
Általánosságban is igaz ez, de ne felejtsük el ezt egy konkrét érdeklődésre írtam. A Juser azt írja, hogy olvastam, hogy a TN jobb játékra. Vagyis nem egy kiforott igénye neki ez, hanem nem tudja mit vegyen. TN-t az vegyen inkább aki már tudja, hogy neki az kell és, hogy miért, esetleg tapasztalta a kettő panel tulajdonságait. -
vlevi
nagyúr
válasz Krisz0418 #110373 üzenetére
Tegnap este még próbáltam babrálni a displayport kábelt, de nem jártam sikerrel.
Pedig csak DP-on keresztül tudom meghajtani ezt a monitort, mert a videókártyámon van 2db DVI, 1db HDMI, és 1db DP kimenet.
Az Acer XV27... monitoron pedig csak DP és HDMI bemenet van, DVI nincs. Igaz, az felesleges is lenne, mert DVI sávszélesség kevés a 2k 144Hz-hez, ezért nem is raktak rá.
A lényeg a lényeg, a TV-met hajtanám HDMI-n, és a monitort emiatt csak DP-n keresztül tudom rákötni.
Másik kábel lehet, hogy megoldaná? Azért lenne furcsa, mert a mostani Dell U2311H is megy Displayponrton, illetve a múlt héten kipróbált AOC is működött displayporttal.
Ez az Acer viszont nem szereti ezt a kábelt.
Nem is zavarna a dolog, ha a videókártyámon lenne 2xHDMI, de sajnos nincs. -
-
3.Aragorn
addikt
válasz Krisz0418 #121813 üzenetére
Köszi, megnézem, ill. lehet hogy akkor még pihentetem a kérdést kicsit/gyűjtök.
Igazából tesómnak kezdtem el monitort keresni, csak aztán én is kedvet kaptam. Ez a keresés még mindig nyitott:
Ehhez a konfighoz keresünk budget játékos monitort.50k alatt kell megoldani, használt is lehet.
1080p, 24", 120Hz jó lenne, +Freesync támogatás, állítható talp magasság. Ha lehet, IPS panel.
Főleg singleplayer játékok, pl Tomb Raider, + filmnézés + általános.A hét elején jó lenne megvenni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Linux kezdőknek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen egeret válasszak?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest