Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
válasz 93.Szabi #11809 üzenetére
Helyes. S azokkal, akik az "azt mondták"-kal kezdődő okosságokkal tömték a fejedet én monitorügyben a jövőben nem nagyon beszélgetnék...
Ahogy mondtad is, inkább kérdezz itt, ha nincs belőle sértődés, de elég szép világot kreáltak neked ezek az okos népek...[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
stranger28
addikt
válasz 93.Szabi #11804 üzenetére
Én már egy ideje nem vagyok annyira képben, csak volt olyanom és tényleg jó, ezért reagáltam a hozzászólásodra. Régebben nagy slágertermék volt, azért is vettem és nem bántam meg. Annyi vele a gond, hogy a normál vagy sRGB profilt kell rajta használni, mert a többi mód zavaróan zöldes. De ha nem szoktad váltogatni, akkor ez nem gond, nekem sem jelentett problémát egyáltalán. Sokan használják.
Ezért mondom, hogy elhanyagolható a különbség fogyasztásban, de a mostaniak LEDesek, azok pláne nem csinálnak majd számlát. Sok sikert a választáshoz! -
stranger28
addikt
válasz 93.Szabi #11800 üzenetére
Nekem volt olyanom több mint 1 évig és tényleg szép a képe, ha beállítgatod. Profilokkal van sok gebasz, de ha ez nem zavar, egy jó választás szerintem. Fogyasztást meg ne nézd egy monitornál(feltételezem nem ülsz ott 16 órát), ha esetleg torrentezel meg kikapcsolod és annyi.
-
stranger28
addikt
válasz 93.Szabi #11789 üzenetére
Full HD megy dsubról is, csak ott már érződik azért, hogy nem digitális. Ez a világosabb kép, meg húdetömörülés nem tudom milyen agyonművelt ember fejéből pattanhatott ki.. 22-től 26,99 colig jó vagy a full HD-val szerintem, de DVI csatisat vegyél. Valószínű ő is ezért válik meg tőle szinte újonnan.
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz 93.Szabi #11789 üzenetére
Jáj, hol hallasz te ilyeneket?
A fullHD egy felbontást jelöl, ilyen felbontású jelet analógon is tudsz fogadni, ám nyilván a digitális jobb, így legalább egy DVI legyen. A DVI csatinál egy HDMI vagy DisplayPort annyival tudna többet, hogy a digitális kép mellett digitális hangot is átvisz - amit egy monitor esetében mondanom sem kell, teljesen fölösleges.
A fizikai mérettel való keverést nem igazán értem... megint, a felbontás annyit jelent, hogy mennyi pixeled van, most hogy annak a fizikai mérete mekkora, avagy mekkora a megjelenítő, ezt nem befolyásolja, működne 10"-on meg 50"-on is.
Nyilván kisebb megjelenítőn egy kisebb pixelméretet jelent, ami meg azt eredményezi, hogy kicsit kisebbek az ikonok, ablakok, menüsávok - illetve élesebb képet is ad. Mondjuk ilyen 1-2" esetében oly' sok jelentősége nincs a dolognak.Theoretically, this damn thing oughta work now.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS32CG554EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Monitorok Huawei, HP, Samsung
- LG (LS27BG400EUXEN ) 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LC34J791WTRXEN ) 34" THUNDERBOLT WQHD ÍVELT MONITOR! AKCIÓ+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest