Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BogyóBP
addikt
válasz zotyi85 #125805 üzenetére
Igen igen sajnos ez a része a monitornak elég siralmas. Én is úgy vettem észre mintha zöldes lenne a kép szerintem a gyári kalibracio nem kalibracio csak egy jelentés hogy a panel meg felel annak a bizonyos dE<2 vagy micsoda dolognak ami a monitor kavan is rajta van. Elvileg ez egy szinhelyesseg szabvány. Én inkább azt morgom hogy nem kaptam hozza display port kabelt így Nvidia kártyával nem sokat erek mert azzal nem megy a gsync csak DP kabellel azt meg egyszerűen nem talalok mepkezlab normálisat. Egyik fényesebb a másik fakóbb a 3. Élesebb de a kettő közt..őrület
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
aginor
veterán
válasz zotyi85 #125805 üzenetére
ACER PREDATOR XB323UGP is csak kicsit jobb ennél (az inkább alul gázos, de azon is meglepő mértékű a bevilágítás). Nyugtasson a tudat, hogy világos témánál és/vagy általános használatnál nem látszik jelentősen.
Pixelhibát is nézz, nehogy abba is belefuss.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Biga123
addikt
válasz zotyi85 #125807 üzenetére
Sajna ezzel nem tudsz mit kezdeni, ha ez tényleg blb, én visszaküldeném.
Sajnos ilyenbe bármelyik monitornál belefuthatsz.Alf25 : szinte az egyetlen ajálnható VA paneles monitor, de igen nagyon agresszíven hajlított, az az 1000R
[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
BogyóBP
addikt
válasz zotyi85 #125578 üzenetére
Nem fog kurva jó monitor. Nekem
is ez lett végül igaz nem a fekete péntekbol de úgy ajándék.ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.