- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizard0828
tag
válasz Snoop27 #139215 üzenetére
Bár részemről nem volt szükségszerű új monitor vásárlása de meglátva az árat és az olvasott teszteket, meggyőzött, hogy kipróbálnám a magasabb Hz adta lehetőségeket, de félek attól, hogy egy csúnya átverés, félrevezetés áldozatai vagyunk itt jópáran... Ami pedig nem szép dolog az Alza részéről
Viszont igen, én is elkezdtem nézegetni hasonló árú versenytársait..."All The Best And Fuck The Rest"
-
csendes tag
válasz Snoop27 #138094 üzenetére
Visszakerestem a monitort, és mivel IPS, és játékokra kellene, ha esetleg sötétebb tónusú játékokkal is játszol, én pl. HUNT:Showdown és Dark and Darkert pörgetek, meg Arena breakout stb, amikben vannak sötét sarkok. Na most az IPS vs VA nem arról szól, hogy a fekete mennyire szép fekete, a statikus kontraszt szerepe a játékokban konkrétan az, hogy látsz-e valamit a sötétben, vagy nem. Mivel az IPS nem tudja megkülönböztetni az enyhén sötét és nagyon sötét tereket, ezért az egész sötét, nincs benne részlet. a sötét pl. Dark and Darkerben olyan, mint egy fekete lyuk. jó minőségű VA-ról váltottam 4K jó minőségű IPS-re, amint ezzel szembesültem, repült vissza az IPS. Amit eddig láttam VA monitoron, azt nem láttam IPS-en. konkrétan akkora hátrány az IPS a VA-val szemben ilyen esetekben, hogy nekem azonnal deal break volt.
-
sztivo
Topikgazda
-
Balesz1899
aktív tag
-
dabadab
titán
válasz Snoop27 #54019 üzenetére
"Kaptam olcsobb darabokat is, apro penzert, de gondoltam inkabb vennek egy dragabb darabot, hatha szamit valamit, vagy nem?"
Nem. Digitalis osszekottetes, ez vagy mukodik vagy nem. Ha nem mukodik, akkor az feltunik, mert nincs kep , ha meg mukodik, akkor csak jol tud mukodni. Altalaban a legolcsobb darabok is teljesen jol mukodnek, ahol elo tud jonni a kulonbseg, az a hosszu (10 meter feletti) kabelek meg az eros elektromagneses zaj.
DRM is theft
-
Geresics
addikt
válasz Snoop27 #54013 üzenetére
Látom sikerült a vásár!
A VGA minősége nem "gyenge", csak egyszerűen analóg!
A Hama viszont minden, csak nem jó minőségű (bár biztos lesz, aki rámváfol)! Javaslom, hogy menj be egy szám.tech.boltba, és ott kérj egy DVI-kábelt!
Mi a 4850-ed pontos típusa? Még jobb volna, ha belinkelnéd a gyártói honlapot!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitorok Huawei, HP, Samsung
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- SAMSUNG (LS32A700NWUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LC34J791WTRXEN ) 34" THUNDERBOLT WQHD ÍVELT MONITOR! AKCIÓ+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest