- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Ez pwm mentes amit néztem Lg t [link] csak a pcx oldalon nem írják viszont pcx nél olcsóbb.Nekem az ausus azt tudom,hogy PWM es.Az a baj tudod én vidéken járok és csak ritkán járok budapesten pl,mondjuk elsején megyek pestre ha esetleg útba esik valami hely benézek,ha a szemem is engedi.Isten igazán az Lg kicsit hasonlít az asus ra a tartója végett de mégis más nagyon tetszik,de a legjobban most a fehér philips fogta meg a fantáziámat.Hát nem tudom mitévő legyek,a philipsné a szemkímélő dolog ütötte meg a szemem ,csak kérdés,hogy más monitorokban is olyan cucc van e vagy ez csak reklám fogás.A philipsnél majd rá kérdezek valamelyik forgalmazónál,hogy PWM mentes e csak annyit tudok W led háttrévilágítás [link]
#unrealnoise
Hát szerintem hülyeség tartani tőle én már jó ideje IPS monitort használok,és nem bántam meg játszottam is régebben sokat meg néha még most is ,én sehol sem vettem észre semmi hátrányt sem,az a baj legtöbben félnek ettől az IPS dologtól én is olvasgattam anno majd mi lesz ha után húzás meg egyéb baromság,aztán meg semmi gáz sincs vele,jobban megéri mint egy TN paneles.De te döntesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest