- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sortilego
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
A vch238h t az oázis ban találtam ennyiért a vxh_t pedig az InterStore.hu-n mert ott meg tudom rendelni a cégnek áfa nélkül. Ott néztem az mx239 et is mert így csak 55e.
Csak ugyebár ott várni kell pár hetet mire beszerzik. Úgyhogy közel sem biztos hogy onnan veszem.
Azért érdekelt a különbség is mert ha itthon veszem akkor viszont csak 5e Ft a különbség a 2 között és az oázisos teszt szerint a vch a vxh hibáinak javítását tartalmazza. Csak azt nem írták milyen hibákMeg érdekes hogy asus honlapján ha nézem a 2 terméket a képeken olyan mintha a vch kerete vékonyabb lenne mint a vxh de leírás szerint pont fordítva van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest