- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
válasz
bubcsi03 #57505 üzenetére
Szia,
végül nem vettem meg az S szériát mert konkrétan olyan mintha tükröt vennél
a színe gyönyörű viszont szerintem a glossy kijelző miatt használhatatlan, hacsak nem full full korom sötétben használnád. Minimális fény volt az üzletben, a nagy lámpát is lekapcsolták illetve mivel este volt már az utcáról sem jött be fény. Film trailert indítottunk el és amikor átvezető fekete rész volt az előzetesben akkor konkrétan zavaró volt a tükröződés. Viszont nekem az jött le hogy a Dell színmélysége sokkal jobb mint a többi ott kirakott és kipróbált monitoré.
Most más megoldás nem volt vettem egy PWM-es P2714H-t, filmre és játékra eddig tökéletes viszont némelyik weboldalon akkor pixeleli vannak a betűknek hogy nevetséges (ez a felbontásból adódik ha minden igaz). Az U szériás 25"-os sem lehet rossz választás de nekem az már pénzben elért egy lélektani határt.
Egyenlőre a szemem nem tudom hogy bírja-e, a páromé nem. Ha az enyémet is zavarni fogja akkor hamar megválunk egymástól szerintem
Mindenképpen menj el és próbáld ki őket valahol mielőtt megvennéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gerner1
- Politika
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 27" Odyssey G7 240Hz QLED Curved Gaming Monitor
- Monitorállvány - AlzaErgo Arm - Csak kibontva, nem használva
- ACER KG241 Pbmidpx 24" TN FullHD 144Hz 1ms gémör monitor nagyon szép állapotban használt
- MSI MAG 275F IPS 180Hz gaming monitor - 1,5 év garancia (használt)
- SÉRÜLT! LG 34UM69G 34"-os monitor, ALKATRÉSZNEK !
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest