- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
stranger28
addikt
válasz
Johnzy #14318 üzenetére
DPD nekem sem a szívszerelmem... még az, hogy tesz rá, mi van a dobozban (úgyis ki van az párnázva, ha meg nem jó megy vissza), de az, hogy miközben vennéd át, ő leáll beszélgetni az utcán, ha meg szólsz, természetesen csúnyán néz, kapkod, flegmázik esetleg nem is köszön el, már nekem sok volt. Legközelebb nem fogom átvenni, ha ilyen tahót küldenek ide nekem. Írok én neki olyan indoklást, hogy csak bámul. Figyelhetnének rá, hogy kiket alkalmaznak azért. Bár lehet, hogy mindössze kifogtam az alját.
iPonnak meg szokása egy sima, fullra tömött Suzukival szállítani, majd ha egyszer meglátod, te is nézel egyet..
Azért ez sem az igazi, fékez egyet, azt borul minden körülbelül. De viszont az a futár kifejezetten kedves volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest